2777
2789

لازمه  صمیمیت و ارتباط این هست که هم بتونی عشق رو ابراز کنی هم خشمت رو همراه با احترام. 

ممکنه بترسی از خشمگین شدن تو رابطه میتونی اعتراض کنی یا خواسته هات رو بگی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چقدر رابطه ات با خودت خوبه؟ عزت نفس چطوره؟ احساس ناکافی بودن ممکنه داشته باشی؟ خودت رو میتونی ا ...

حرف دلمو گفتی همه اینارو دارم  فکرمیکنم کافی نیستم حتی ولم کنن چیزی نمیگم 

باید روی خودت کار کنی باید بتونی قاطع باشی.

تقصیر تو نیست مجتبی شکوری ۸ قسمت هست توی یوتیوب گوش بده

دوره سلف لاو حسین اورا رو تهیه کنید گوش بده

کتاب مرزهایی برای رهایی رو بخون 

کتاب فریب نهان هم عالی

کتاب درمان کودک دیده نشده در بزرگسالی هم خیلی خوبه بخون 

اگر هم میتونی جای همه اینها برو روان‌درمانی که از نون شب هم واجب تره

لازمه صمیمیت و ارتباط این هست که هم بتونی عشق رو ابراز کنی هم خشمت رو همراه با احترام. ممکنه بترسی ...

اره دقیقا هیچ وقت نتونستم حرفمو بگم  همش گفتم باشه ک ناراحت نشه  براهمین پررومیشدن   از الان تصمیم گرفتم  خودخواه باشم

یا خدااااا چرا اخه میترسی از خشمگین شدن؟ تا حالا تجربه تنش داشتی تو خونه تون یا جایی؟

نه گلم  نکنه افسردگی دارم الانم کات کردم انگار ن انگار  از درون نابود میشم ولی چیزی نمیگم  خنثی 

باید روی خودت کار کنی باید بتونی قاطع باشی.تقصیر تو نیست مجتبی شکوری ۸ قسمت هست توی یوتیوب گوش بدهدو ...

امسال برادرمو از دست دادم اینقدر زجرکشیدم الان یکی جلوم بمیره  نگامیکنم  ولی از این حس میترسم همین بی خیال بود ن

نه گلم نکنه افسردگی دارم الانم کات کردم انگار ن انگار از درون نابود میشم ولی چیزی نمیگم خنثی

بعد کات افسردگی طبیعیه بی تفاوتی غیر طبیعی احساساتت رو آف کردی اینایی خوب نیست برو درمان

امسال برادرمو از دست دادم اینقدر زجرکشیدم الان یکی جلوم بمیره نگامیکنم ولی از این حس میترسم همین ب ...

اوه متاسفم واقعا پس سوگ حل نشده داری 

کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست رو بخون در مورد سوگ هست خیلی کمکت میکنه که بتونی با سوگ کنار بیای

بعد کات افسردگی طبیعیه بی تفاوتی غیر طبیعی احساساتت رو آف کردی اینایی خوب نیست برو درمان

اره گلم همینجوره ک گفتی  تازه  بعدش پیام داد گفتم  حوصله ندارم رفت  میدونی چون رو اعصابم رفته بود  کسی نبودع ارامش بگیرم 

کتاب نمیخونم همش توگوشی یم اوف

مجتبی شکوری و حسین اورا کتاب نیستن گوش دادنی هست 

عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست هم فکر کنم صوتی باشه 

ولی اون دو تا هم خیلی به دردت میخورن فقط گوش کن