2777
2789
چقدر وزن کم کردی چجوری؟

اول تیر وزنم ۷۵ ۷۶ بود قدم ۱۷۰ 

۱۵ روز اول رژیم کانادایی گرفتم که به کم خوردن عادت کنم 

بعد سالم خوری رو شروع کردم با منوی غذایی رژیم کانادایی و یسری غذاهای دیگ‌ 

کالری مصرفیمم بالای ۱۲۰۰ نمیرفت 

سرخ کردنی ؛ فست فود حذف کردم 

غذای چرب هم حذف 

روغن فقط کره ی حیوانی و روغن زیتون و کنجد اونم توی هر غذا یک یا دو قاشق سوپ خوری 

برنج دو‌ روز در هفته اونم فقط یک کفگیر

اب و نعناع و زنجبیل جایگزین اب شدن 

نوشابه و شیرینی و شکر و چیپس و پفک و لواشک حذف 

سالاد کاهو با ابلیمو روغن زیتون و فلفل قبل غذا یک بشقاب 😎

توی غذاهام سبوس برنج قهوه ای میریزم 

اول صبح ۴۵ دقیقه دو و یک‌رب با اپیلکشن ورزش 

اخر شب هم یک ساعت و نیم پیاده روی تند 

توی خونه نیم ساعت حلقه 

روزی ۹۰ تا دراز نشست 😎

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم 

کسی میدونه دکتر مختاریان در این دوران کرونا مراجعین رو می پذیره یا نه شنیدم کارش تو انتخاب جنسیت حرف نداره

و همه جواب میگیرن من قبلا سر بچه قبلی ام از این دستورات سایت ها استفاده کردم اما به نتیجه مورد نظرم نرسیدم  اتفاقا تو دندان پزشکی با یه خانومی صحبت میکردم میگفت که هر کی پیشش می ره جواب میگیره هم برای پسردار شدن هم برای دختر دار شدن   الان سوال من اینه که چطوری میتونیم غیر حضوری باهاشون در تماس باشیم لطفا اگه کسی شماره ای از شون داره ممنون میشم بهم بده تا ٱخر عمر مدیونش میشم خداکنه بتونم ازطریق تلگرام و واتساب یا اسکایپ باهاش ارتباط برقرار کنم  تودوران کرونا خیلی  حوصله ام سر رفته دلم بچه میخواد

یک از مشاوره های خانم غفاری خیلی خوب وزن کم کرده بکدن زمانی برای تبلی تخمدان وباروری به مامراجعه کردند کبد چرب داشتن..بببین گلم باید رژیمی که میگیری درکنارش ممشکلات گوارشی .و غیره هم درمان بشه مثل اصلاح مزاج چون بعداز پایان رژیم دوباره وزن برمیگرده ومجبوری همیشه کم بخوری وترازو بدست باشی

چاقی خیلی بده. واقعا آدم از خودش بدش می یاد. من همه راه های کاهش وزن رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم. در نهایت با دکتر صمد پور مشاوره کردم و الان خیلی اندامم خوب شده. به نظرم فقط از ایشون مشاوره بگیر.