2777
2789
عنوان

خانومای گل یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 31 پست
نه همسرم پیش بچه ها نیست داداشم قراره خودش بچه هارو نگه داره گاهی اوقات مامانم بهشون سر بزنه براشون ...

جرا میش ماامنت نمیزاره اون خانومه تجربه داره مرد مجرد اخه تجربه چی داره تازه خانوما با ظرافت دقیق تری بچه نگه میدارن یکی دوروز نیست ده روزه من بچه داییمو اون موقع دوسالش بود نگه داشتم نتونستم سر دوروز انقدر بی قرار بودو نمیخابید به دختردایمم گفتم بیاد تازه برادرشم بزرگ بود ۱۸سالش بود داییم بودااااا ولی خب بچه بود نکن بنظرم

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرا میش ماامنت نمیزاره اون خانومه تجربه داره مرد مجرد اخه تجربه چی داره تازه خانوما با ظرافت دقیق تر ...

خونه مامانم نمیتونم بزارم 

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

هرچقدر وابسته بپه موشک میخاد غذا میخاد خواب میخاد یه مرد بی تجربه یکی دوروزم نیست من چی بگم من بودم میبردم بچمو بقیه بچه هات چند سالشونه؟

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
هرچقدر وابسته بپه موشک میخاد غذا میخاد خواب میخاد یه مرد بی تجربه یکی دوروزم نیست من چی بگم من بودم ...

یکی دو ساله یکی 8ساله تو این اوضاع کرونا نمیتونم ببرمشون

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
بگو مامانت بیاد خونتون 

نمیشه میگه نمیتونم زندگیمو ول کنم بیام بچه های تو رو نگه دارم 

وای اون یکیم کوچولوعه که هردو پسرن؟

اره

اجازه هست من یه تاپیک بزنم نظر بقیه رو بپرسم تگت کنم؟

اره ممنون میشم