2777
2789
عنوان

از حرف زن همسایه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 93 پست

بچست دیگه ..بچه منم ۴ سال و نیمشه همیجوریه

اصلا به حرف کسی گوش نکن یه گوش در یه گوش دروازه

مردم حرف زیاد میزنن اگه بخوایم با همه ی این حرفها ناراحت بشیم که دیگه نمیشه زندگی کرد

🌸تدریس خصوصی و آنلاین زبان آلمانی با بهترین قیمت و کارایی🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به هوش بچه ندارم ولی همیشه ماشینا نمیتونن کنترل کنن بیشتر مواظب باش 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

چقدر بیشعورن پسر من دوسال و ۸ ماهشه ماشین تو کوچه میبینه قفل میکنه فقط جیغ میکشه از بچه ی سال و نیمه چ توقعاتی دارن

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

کلا از این سبک زندگی متنفرم 

همیشه با همسایه کمتر ارتباط داشته باشی مشکلاتت کمترِ

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

وااای عزیزم گفتی به ماشین نگاه میکرد خونم روش جوشید🤗🤗🤗🤩

نه بابا زر زر اضافی کرده دفعه ی بعد گفت بزن زیر چشمش گلم 🤗🤗🤗🤗

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

عزیزم  دختر من که دو سال و دوماه داره لج میکنه تا ماشین بیاد میره جلو بچها بخوای از یه کاری منع کنی بیشتر لج میکنن چه ربطی داره به هوش زن همسایتون نمیتونم قضاوت کنم شاید منظور بدی نداشته

از دنیا متنفرم