دخترم یکسالو 4ماهشه میبرمش تو کوچه با بچه ها بازی کنه ماشین که میاد میره سمتش باید برم بگیرمش ک نزنه زیرش بعد دیدم زن همسایه به یکی دیگه گف دخترش بی کله است باز یه شب دیگه هم بردمش تو کوچه ماشین داشت میومد بچمم هی نگاه میکرد تکون نمیخورد رفتم آوردمش تا نشستم باز همون زنه گف بضی بچها اینطور نیستن گفتم چطور نیستن گف انگار باهوش ان نمیرن جلو ماشین.بعد یکی دیگه هم اونجا بود بهش گف نه منم بچم تازه یاد گرفته.بچش از بچم بزرگتره.بنظرتون من حساسم ک ناراحت شدم؟اخه بدم میاد یکی بخاد هوش بچم تو جمع ایراد بگیره در حالی ک من بچم خیلی باهوشه همه هم اینو میگن همه چی میدونه فقط هنوز ماشینو بلد نیس ک باید بیاد کنار خب سنش کوچیکع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاری به هوش بچه ندارم ولی همیشه ماشینا نمیتونن کنترل کنن بیشتر مواظب باش
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
همیشه با همسایه کمتر ارتباط داشته باشی مشکلاتت کمترِ
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
عزیزم دختر من که دو سال و دوماه داره لج میکنه تا ماشین بیاد میره جلو بچها بخوای از یه کاری منع کنی بیشتر لج میکنن چه ربطی داره به هوش زن همسایتون نمیتونم قضاوت کنم شاید منظور بدی نداشته
من بودم میگفتم هر موقع شما که انقد سنت بالاست یاد گرفتی به بچه ی مردم برچسب نزنی بچه ی کم سن و سال منم یاد میگیره ماشین اومد احساس خطر کنه و دور شه ازش