2777
2789

چیکار کنم من دوسندارم اصلا داشتم برنج ابکش میکردم زنگ زد گفت نرگس غاعلگیری دارم برات 

هی گفتم چیه چیه خواهش کردم گفت تاریخ عقدمونو میخام خاوکوبی کنم 

اون موقه ام دوست بودیم اسممو خالکوبی کرد روسینش اول اسم شناسنامم کرد رو دستش

الانم گفت میخاد تاریخ عقدمونو بکنه رو سینش حالم بهم میخوره بهم گفت گفتم نمیخاد بکنی دوسال پیش خب عقلم کم بود اسممو خالکوبی کرد خوشحال شدم ڋوق کردم ولی الان گفت خیلی ناراحت شدم گفتم نکنی خوشحال میشم گفت میکنم خوشحال تر بشی گفت یادنه اسمتو خالکویی کردم چقد ذوق کردی

دوست الاغش رایگان واسش خالکویی میکنه خوشش اومده احساس دفتر نقاشی بودن بهش دست داده 

اینقدر با ذوق گفت نتونستم دیگه بگم نکن ولی تو واتساپ بهش گفتم

بچه ها بگید چیکار کنم بگید چیکار کنم فقط

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایاااا رفته اونجا جو گیر شده میگه باز اول اسمتو میخام بغل انگشتم خالکوبی کنم یکی کمکم کنه تروخدا 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
🤣🤣🤣شوهرت چند سالشع؟

۲۳