2777
2789
عنوان

مامانا کسی معلم کلاس دوم هست؟

120 بازدید | 10 پست

من یک شهردیگه اومدم اینجام غریبم نه مدرسه جدید کسی رو میشناسم نه معلمی رو میشناسم کلاسا دوروز حضوری وبقیه مجازیه چون وضعیت قرمزه من نمی زارم همون دوروز حضوری ام بره ولی میخوام توخونه خودم بهش درس بدم چون زمان مجازی بهش استرس دست میده دستاش یخ میشه خواهش میکنم اگرکتاب یا پیج یا کانالی هست که بتونم درسارو توخونه بهش یادبدم بهم بگین ممنون

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تو چندتا کانال هستم برات میفرستم

دستت دردنکنه عزیزم

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
از شبکه اموزش پیگیری کنید،وتو شاد کانال برای همه کتابهای کلاس دوم با کلی فیلم هست

عصو شادهستم امااینا غیرانتفاعی هستن از شبکه اموزش جلوترن

@rahmatdovom @filmtadris1_6اینجا فیلم های آموزشی داره برای همه پایه ها @paye_2_medu_ir

ممنونم حاجت رواباشی گلم

عزیزم من تو چندتا کانال هستم برات میفرستم

بگو والا خدا خیرت بده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚