2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی درباره ازدواج 🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 99 پست
خانواده ها فقط دنبال شرایط ایده الن

جهیزیه ات ایده آل هست؟ خونواده ات خودشون ایده آلن؟ آدم باید با کسی ازدواج کنه که درسطح خودش باشه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

خوب باید یکی که حرفش برش داره با خدنوادت صحبت کنه بچه هم که نیستی حقو به خانوادت بدیم به همین منوال ...

رفتم پیش مشاور اونم گفت همینطوری پیش بره نمیتونی ازدواج کنی ؛ پدرمادر سخت گیر با توقعات بالا و رویایی!

اصلا موندم چکار کنم

خدابزرگه 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  موندم چیکار کنم توی فامیل ما عروسی زیر  150میلیون در نمیاد حالا خواستگار دارم ولی از سختی بدبختی بعدش می ترسم چون باباش کمک نمیکنه همه مشکلات باید خودش حل کنه

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
رفتم پیش مشاور اونم گفت همینطوری پیش بره نمیتونی ازدواج کنی ؛ پدرمادر سخت گیر با توقعات بالا و رویای ...

عزیز پس خودت چی هستی محکم باش و خواسته ات رو بی خجالت بیان کن ..اگه قراره به روشون نیارن و نیاز و خواسته تون رو نادیده بگیرن باید محکم بهشون یاد آوری کنی که وجود و خواسته های خودت رو داری بچه که نیستی باید در نظر بگرنت 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
ازدواج کردن و بچه اوردن و... آسونه همه میتونن. نگه داشتن ازدواج  زندگی سالم بچه های خوب و ...

زندگی کلا بالا پایین زیاد داره اگه ب انتظار روزای اسون بشینیم پس کی تلاش کنیم کی سختی بکشیم تا ب اسونی برسیم

خدابزرگه 💫

زندگی راحت میخوای با پس انداز

ماهی ۱۵ میلیون نیازه 🙄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
ازدواج کردن و بچه اوردن و... آسونه همه میتونن. نگه داشتن ازدواج  زندگی سالم بچه های خوب و ...

میدونم منم مخالفم با ازدواجی که شرایطش فراهم نباشه 

باید یه حداقل هایی فراهم باشه :خونه پس انداز، شغل مناسب یا اگه هردو شاغل باشن عالیه ...

ولی حتی با این شرایط ام سختی وجود داره یه جاهایی باید درک کنن همو...

عزیز پس خودت چی هستی محکم باش و خواسته ات رو بی خجالت بیان کن ..اگه قراره به روشون نیارن و نیاز و خو ...

باهاشون صحبت کردم ولی وقتی میبینن ب بن بست رسیدن شروع ب زدن حرفایی مثل برو هرکار دلت میخواد بکن تو از اولشم فلان طور بودی و.... تحقیر دیگه 

خدابزرگه 💫