2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی درباره ازدواج 🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 99 پست
مشکل همین پدر مادرن ....

توقع بالا باشه ک یه نفر ب غیر از خونه باید تو این دوره زمونه500میلیون پول داشته باشه تا بتونه هزینه عروسی وطلا وجهیزیه و همه چیز رو بده💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ها فقط دنبال شرایط ایده الن

خانواده هایی که عروسی ایده ال میخوان خودشون هزینه عروسی بچه هارو میدن ؟ یا اینکه بیچاره داماد قرض کنه و مراسم بگیره عروس بیچاره هم از توقعاتش و نیازاش بزنه تا قرض های عروسی ایده ال پدر ومادرا تموم بشه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
مشکل اینجاست که این اولین روزهای استقلال افراد از خانواده هاست و نمیشه یهو کامل خانواده هارو و نظرا ...

درسته ولی تا جایی ک میشه باید جلو نظرت بی منطقشون ایستاد تا از همین اول یاد بگیرن دخالت نکنن 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
باید خودت راهش رو پیدا کنی ما بدون اینکه ب کسی بگیم تصمیم گرفتیم تو خونه عروسی بگیریم بعد ب همه اعلا ...

گرفتاری شدم من ... حالا این بحثا ی طرف انتظار شاهزاده سوار بر اسب با شرایط کامل ی طرف!!

خدابزرگه 💫
گرفتاری شدم من ... حالا این بحثا ی طرف انتظار شاهزاده سوار بر اسب با شرایط کامل ی طرف!!

خواستگارت شرایطش چ جوریه؟ 💎

ازدواج هرچقدم شرایط فراهم باشه بازم سختیای خودشو داره. از طرفی نمیشه همیشه ام مجرد موند....

سختی داریم تا سختی.

به نظر من که ازدواج اینجوری خوب نیست.

البته نظر منه.

شاید خیلیا ازدواج کردن خوشبخت شدن.

از اول شُل نگير ارزااان نباش مطمين باش خانواده بد شمارو نميخواد خودتو دست بالا بگير تا مرد تنبل ...

مرد تلاششو میکنه

منم شل نمیگیرم ولی واقعا ی جاهایی نمیشه!

الان مرو ۶۰ ساله هم تو هزینه ها کم میاره چ برسه ب پسرای جوان

خدابزرگه 💫

سرمایه حداقل درحدی باشه که بشه یه خونه رهن یا اجاره کرد یا یه خونه کوچیک و معمولی خرید...اما نمیشه هیچ پس اندازی نداشت...الان تو این اوضاع هرکی سرمایش زیاد نیس باید دودستی بچسبه و خرج تجملات و ریخت و پاش نکنه...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
۲۵ سالمه فاز عشق عاشقی ندارم فقط میخوام در ارامش زندگی کنم ولی سیاست رفتار با خانواده رو نمیدونم چ ک ...

خوب باید یکی که حرفش برش داره با خدنوادت صحبت کنه بچه هم که نیستی حقو به خانوادت بدیم به همین منوال پدر و مادرت پیش برن تا ۳ ۴ سال دیگه که به نزدیکای ۳۰ برسی خواستگارای خوبت تمومه و میمونی یکیو پیدا کن باهاشون حرف بزنه ببین تا ۲۸ ۲۹ رفتی رفتی وگرنه نمیگم ازدواج نمیکنی خواستگار خوب خیلی کم برات میاد یا اصلا نمیاد 

ازدواج هرچقدم شرایط فراهم باشه بازم سختیای خودشو داره. از طرفی نمیشه همیشه ام مجرد موند....

ازدواج کردن و بچه اوردن و... آسونه همه میتونن.

نگه داشتن ازدواج 

زندگی سالم

بچه های خوب و...

اینا سخت تره.

که به نظرم شرایط خوب نیاز هست.

۲۵ سالمه فاز عشق عاشقی ندارم فقط میخوام در ارامش زندگی کنم ولی سیاست رفتار با خانواده رو نمیدونم چ ک ...

شاید بهتر باشه از یک آدم دلسوز و باتجربه هم فکری بگیری

شاید یک مشاور کاربلد

کلا بدون این روزهایی که داخلش هستی برای همه بوده

و میتونه هرحرف و واکنشت تعیین کننده باشه

برای من ه توی همچنین روزهای قبل از عقد سر همین مسائل اختلاف نظرها، تنش هایی بوجود اومد و باعث دوری ما دونفر از هم شد و کارمون به جدایی کشید😑