2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی درباره ازدواج 🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 99 پست
با هزینه ها قیمتای الان بنظرتون امکان داره؟

به نظرم ازدواج نکردن بهتر از اینه که چند وقت بعد به دلیل مشکلات مالی زندگی سخت بشه و...

سختی باعث دوری بشه و....

دوری جدایی بیاره و کلی مشکلات.

( البته اینا نظرشخصی منه )

ادم مجرد با نون هم سیر میشه.

اما خانم و بچه ( مخصوصا بچه ) این چیزا درک نمیکنن.

یعنی باید تامین بشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از همین الان طبق نظرات خونواده بخوایین پیش برین کلاهتون پس معرکه اس 💎

میدونی نمیدونم چطور خانوادمو قانع کنم ک بابا من عروسی انچنانی نمیخوام اصلا اجازه خواستگاری نمیدن

خدابزرگه 💫

با کسی که مستاجره ازدواج نکن.

مستاجری مصیبت بزرگیه.

جهیزیه نخر. یا اگه خواستی بخری خیلی خیلی خیلی کم و کوچیک در حد نیاز

جشن عروسی هم نگیر. در حد یه آتلیه و عکس . بقیه اش پول دور ریختنه

خانواده ها فقط دنبال شرایط ایده الن

سعی کن درایت داشته باشی و حد وسط بگیری

نمیدونم چندسالته و طرفت چقدر لیاقتشو ثابت کرده

ولی بدون این اختلاف نظرها توی همممممه ی ازدواج ها پیش میاد و هست

بعضی زوجین با آرامش و جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب حل و فصلش میکنند

بعضیا هم بدتر با تنش و عصبانیت کارشون به ازدواج نمیکشه

بنظرم با این وضع اقتصادی کره ۸۰۰۰ تومن ازدواج نکن من خودم یکساله ازدواج کردم از شوهرمم خیلی راضی ام اما برگردم به قبل ازدواج نمیکنم چون همش داریم میدوییم به هیچ جا نزدیکم نمیشیم چه برسه به اینکه برسیم

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
سعی کن درایت داشته باشی و حد وسط بگیری نمیدونم چندسالته و طرفت چقدر لیاقتشو ثابت کرده ولی بدون این ...

۲۵ سالمه فاز عشق عاشقی ندارم فقط میخوام در ارامش زندگی کنم ولی سیاست رفتار با خانواده رو نمیدونم چ کنم

خدابزرگه 💫
با این اوضاع دوستی بهتر از ازدواجه لابد!! لعنت ب شرایط بد

من کلا دوستی های قبل ازدواج رو قبول ندارم.

مگر این که شرایط هر دو طرف اوکی بااشه به نیت ازدواج چند ماه آشنا بشن.

(ا لبته منظورم از دوستی روابط عاطفی بود )

به نظرم ازدواج نکردن بهتر از اینه که چند وقت بعد به دلیل مشکلات مالی زندگی سخت بشه و... سختی باعث د ...

ازدواج هرچقدم شرایط فراهم باشه بازم سختیای خودشو داره.

از طرفی نمیشه همیشه ام مجرد موند....

میدونی نمیدونم چطور خانوادمو قانع کنم ک بابا من عروسی انچنانی نمیخوام اصلا اجازه خواستگاری نمیدن

از اول شُل نگير

ارزااان نباش

مطمين باش خانواده بد شمارو نميخواد

خودتو دست بالا بگير

تا مرد تنبل نباشه و بفمه بايد تلاش كني

باید خودت راهش رو پیدا کنی ما بدون اینکه ب کسی بگیم تصمیم گرفتیم تو خونه عروسی بگیریم بعد ب همه اعلام کردیم مامانم در اومد گفت ک چرا شوهرت میخواد تو خونه عروسی بگیره هوا سرده و مهمونا اذیت میشن و این حرفا منم گفتم حتی شوهرمم بخواد تالار بگیره من نمیزارم این همه پول ب تالار بده میخوام خرج زندگیه خودم کنم ن خرج مردم، هر کس هم سردش بود یا دید تو خونه اذیت میشه میتونه عروسی نیاد دیگه هیچ کس نتونست هیچی بگه💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اگه از همین الان طبق نظرات خونواده بخوایین پیش برین کلاهتون پس معرکه اس 💎

مشکل اینجاست که این اولین روزهای استقلال افراد از خانواده هاست

و نمیشه یهو کامل خانواده هارو و نظراتشونو حذف کرد

مگر اینکه از جانب خودشون باشه این عدم دخالت و اظهارنظرها که بازم خیلی کم پیش میاد 

من کلا دوستی های قبل ازدواج رو قبول ندارم. مگر این که شرایط هر دو طرف اوکی بااشه به نیت ازدواج چند ...

حالا اشنا شدن میخوان ازدواج کنن با مشکل اقتصادی چ کنن! همه برنامه های اقتصادیشونم خراب شده با این نوسانات 

خدابزرگه 💫