بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی حاظره بدونه عروسی بره خونه ی خودش یکی هم نباید کمتر از 50میلیون خرج عروسیش باشه یکی لباس عروس یه میلیونی کرایه میکنه یکی لباس عروس پونزده میلیونی میخره یکی با یه یخچال ده تومنی هم کارش راه میوفته وراضیه یکی هم یخچال 80میلیونی میخواد همه چی بستگی ب خودت داره ولی هر چی دست پایین بگیری بهتره ب شرطی ک طرفت لیاقتش رو داشته باشه💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
حداقل در امد برای یک زندگی دو نفره ۴ میلیون. و برای سه نفره ۵ میلیون. بدون پرداخت اجاره بها.
حداقل پس انداز برای زندگی اگر اجاره نشینی بخواین بکنید در شهر های بزرگ باید حداقل ۶۰ تا ۷۰میلیون برای رهن خونه. و برای هزینه های یهویی حداقل ۱۵ میلیون ذخیره.
این یه زندگی خیلی ساده و معمولی میشه که هر روز نخواین سر مسایل مالی دعوا داشته باشید.
اگه از همین الان طبق نظرات خونواده بخوایین پیش برین کلاهتون پس معرکه اس 💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
پدر من فقط مهریه رو خودش تایین کرد دیگه تو هیچ موضوعی اجازه دخالت ب هیچ کس ندادیم💎