2777
2789

نمیدونممم اخه چمه 

تمااااام امکانات درس خوندن و دارم 

بهترین معلم و مشاور و کتاب و همه چی 

ولی باز تنبلی میکنم 

توروخدا یکی بیاد یچیز بگه بلکه فرجی شد 

خودم میدونم ک خودممم باید بخوام ولی حرفاتون روم تاثیر داره

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمام تلاشمو کردم هنوز نتایج نیومده که ببینم راضیم یا نه با توجه به اینکه امسال کنکور ریاضی دادم وبه نسبت پارسال بیرحمانه سخت تر بود که برای همه بود ولی خودم از خودم راضیم من از دل و جونم مایه گذاشتم امیدوارم که نتیجه هم همونی باشه که براش تلاش کردم😉

من تمام تلاشمو کردم هنوز نتایج نیومده که ببینم راضیم یا نه با توجه به اینکه امسال کنکور ریاضی دادم و ...

توام عین من عشق داکوتا جانسون داری؟

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

نمیخوام سردت کنم تلاش کن حتما دانشگاه بری چون دوره زمونه ای نیستیم کسی دانشگاه نرفته باشه ولی اصلاااا بخودت فشار نیار و از خودت مایه نذار وقتی موفق شدی و رفتی دانشگاه میفهمی هییییچ خبری نیست! 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

من دقیقا عین توام هی بی حال و افسرده همه چیم دارم

از یه طرف مادرم زور میکنه

از یه طرف پارتنرم

ولی انگار نه انگار 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تازه این باعث مبشه به دروغ هم بگم که خوندم 

گوشیت جمع کنی به همه چیزیت میرسی تازه وقتم اضاف میاری خوابت هم منظم میشه تجربه یک کنکوری شکست خورده

الان همهههه چی با گوشیه 

همش مجازی