2777
2789
عنوان

بتای پایین و خونریزی.. خیلی نگرانمم

7000 بازدید | 50 پست

سلام به همگی

حدود سه روز بعد تاخیر پریود آزمایش بتا دادم ۲۴ و نیم بود و مشکوک به بارداری

از همون روز عصرش تا الان مدام خونریزی دارم

یعنی سه روز خونریزی

امروز باید برم آزمایش بتا

نوک سینه هام درد میکنه

حدود یک سال پیش بارداری خارج رحمی داشتم

خیلی نگرانم

کسی تجربه چیزی داشته

خواهش می کنم اگه تجربه داشتین حتما نظر بدین

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

ممکنه بارداری شیمیایی بوده باشه مطمئنی که شوهرت مشکل اسپرم نداره؟ من شوهرم مشکل اسپرم داشت دو بار اینجوری شد یکی از دلایل بارداری خارج رحمی مشکل تحرک اسپرم هم هست برای همین مشکوک شدم  

ممکنه بارداری شیمیایی بوده باشه مطمئنی که شوهرت مشکل اسپرم نداره؟ من شوهرم مشکل اسپرم داشت دو بار ای ...

دارو چیزی مصرف نکردم

شوهرم آزمایش نداده

براش آزمایش نوشته این ماه قرار بود بره آزمایش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بارداری شیمیایی بوده باشه مطمئنی که شوهرت مشکل اسپرم نداره؟ من شوهرم مشکل اسپرم داشت دو بار ای ...

نه گمون نمبکنم تحرک اسپرم ربطی به خارج از رحم داشته باسه

علت‌اصلی خارج از رحم لوله های رحمی زن هست که یا‌چسبنده هستن یا ملتهب

نه گمون نمبکنم تحرک اسپرم ربطی به خارج از رحم داشته باسه علت‌اصلی خارج از رحم لوله های رحمی زن هست ...

اگه اینطور باشه پس خارج رحمی نیست

پس چرا خونریزی دارم عزیز؟؟

نه گمون نمبکنم تحرک اسپرم ربطی به خارج از رحم داشته باسه علت‌اصلی خارج از رحم لوله های رحمی زن هست ...

ان شاالله که هیچ کدوم نباشه اصلا ولی این توی ذهنمه که توی سرچ هام خونده بودم به تحرک اسپرم هم میتونه مربوط باشه چون من خودم شوهرم مشکل شدید اسپرم داشت این توی ذهنم بود که جایی مطالعه کردم ممکنه هم اشتباه کرده باشم

ان شاالله که هیچ کدوم نباشه اصلا ولی این توی ذهنمه که توی سرچ هام خونده بودم به تحرک اسپرم هم میتونه ...

منم ی همچین چیزی شنیدم

توکل به خدا