2777
2789

کاری انجام دادین که باعث شده باشه وضع مالیتون بهتر شده باشه

مثلا خرید فروش ماشین کردیم

سوپر مارکت زدیم

لوازم خانکی 

یا بوتیک 

یا هرچی  زدین یه درامدی ازش دارین

به ماهم بگید تا ایده بشه برامون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکثرا اونایی ک دیدم ارث میرسه بهشون کيف میکنن ی سری ها هم بابدبختی ونخوردن ونپوشیدن هیییییی روزگارررر

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

پولدارشدیم!!!!تواین وضعیت کسی فک نکنم از پولدارشدن بتونه بگه،،از بی پولی حرف زیاده

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

در حال حاضر تنها موفقیتمون ارث مادرشوهرمه 😂😂😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
دلت خوشه ها هر کسی وصعش خوب باشه که نمیاد بگه راز موفقیتشو

حالا وضعشون توپ شده باشه نه, یه منبع درامدی شده باشه

مگه ما همسایه ایم رقیبش بشیم ایران به این بزرگی ما چندتا دونه هم اگه بگن کاری از دستمون برنمیاد

در حال حاضر تنها موفقیتمون ارث مادرشوهرمه 😂😂😂

بازم تو به یه چی هست دل خوش کنی😅😅😅😅

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
پولدارشدیم!!!!تواین وضعیت کسی فک نکنم از پولدارشدن بتونه بگه،،از بی پولی حرف زیاده

پولدار شدن نسبیه

همین که از نظر مالی یه تکونی خورده باشی، کافیه که بتونی بیای در مورد راخی که رفتی بگی

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧