2777
2789
عنوان

همسایگی باجاری🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلودرخونمون همه چی گفتم محل نمیده اصلایه وضعیه

من باشم از اونجا میرم حرف یه عمر زندگیه اگه ده سال پیش از اونجا رفته بودی الان اعصابت آروم بود ولی جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به جای باز نکردن در، درو باز کن نذار بیاد تو کاملا جدی بهش بگو برو خونه تون و دیگه نیا اینجا هر وقت مهمونی بود بیا به جاریت هم بگو هر وقت حوصله ش از بچه ش سر می‌ره نفرستتش خونه تو 

نیاز نیست کسی رو تحمل کنی داری زندگی می‌کنی خیر سرت 

باز مادرشوهر بود یه چیزی ، بچه جاری خر کیه که بخواد آرامشت رو هم بگیره

خیلی بهش محبت می کنم ولی جاریم مثل من برخوردنمی کنه وبه پسرم محل نمیده

اشکال نداره بخاطر خدا تو خوب باش 

تو دنیا بدی میمونه وخوبی🤗🤗🤗

کاری به جاریت نداشته باش 

تو همینطور خوب باش وخوب بمان 

دقیقا مثل پسر خواهرشوهر منه 

من رو نمیدم باز نمیکنم ولی اونم پروتر ازت این حرفاس 

حالا من با اومدنش زیاد مشکل ندارم اینکه بچمو خیلی اذیت میکنه به من بی احترامی و حاضر جوابی میکنه از ایناش متنفرم 

مامان و خالشم که هیچی نمیگن بهش 🤬

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

خدایی خیلی اعصاب دارین که بچه این و اون توی خونه تون راه پیدا می‌کنه 😐 خدا رو شکر همه میدونن من از بچه این و اون خوشم نمیاد کمترین انتظار رو ازم دارن

یه سری بچه خواهر شوهرم تنهایی اومده بود خونه مادرشوهرم 

که طبقه پایین ماست 

مادرشوهرم گفت بچه گرسنشه ولی بدغذاست هیچی نمیخوره چیزی داری بدی بهش ؟ گفتم آره واسش لقمه ارده و شیره گرفتم دادم دستش گفت چیه ؟ گفتم ارده شیره ست گفت اه اه دوست ندارم گفتم نمی‌خوری؟ گفت نه 

گفتم عیب نداره ازش گرفتم جلوی چشمش خودم خوردم 

بچه 😲 اینجوری نگاه می‌کرد

گفتم واسه من ناز نکن اگر نظرت عوض شد میتونی بیای و یه لقمه دیگه برات می‌گیرم

ده دقیقه نشد اومد گفت زن دایی لقمه میدی؟ دو تا لقمه بزرگ ارده شیره گرفتم براش از همون جلوی در ردش کردم رفت از همون پله ها با ولع شروع کرد به خوردن رفت پایین بعدا مادرشوهرم گفت جفتشو خورده 

وااالا ناز و نوز می‌کنه واسه من 😐 فک می‌کنه من ننه شم نازشو بکشم و با قربون صدقه لقمه دهنش بذارم

شماها یا خیلی بچه دوستین یا خیلی صبور