2777
2789
عنوان

همسایگی باجاری🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن به جاریت بگو بچه اشو نفرسته خونه شما بگو بچه ت مگه بی صاحابه یه بار اینو بگو تا عمر داری خیالت راحته

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پنج دقیقه بعدمیاد اصلاازسرم وانمی شه

همون موقع پیام بده ب جاریت

بگو عزیزبچم خواب بود انقدر در زد بیدارشد۱ بیا ببرش میخوام پسرمووبخوابونم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
پنج دقیقه بعدمیاد اصلاازسرم وانمی شه

هرچند بار اومد ردش کن بره .تقصیر خودته کوتاه میای 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

دقیقاااا منم اینجوری بودم.

بچشون یکسره خونه ما.پرروام بود

اواخر هر چی در میزد میگفتم کار دارم در نزن،باز در میزد میگفت بیا وا کن

تازه مامانشم ناراحت میشد ک چرا درو براش باز نمیکنین...

خلاصه دفعه اخر درو باز کردم باعصبانیت گفتم مگه نمیگم در نزن؟ مامانت نیستن یچیزی بهت بگن؟

بلند گفتم ک مامانش بشنوه.بعد بچشو صدا کرد و خلاصه دیگه نیومد