2777
2789
عنوان

شما بگین من با این خواهر شوهر چی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 28 پست
دعوتم کرد رفتم خونشون بهم بی محلی کرد ۱۳ سالم ازم بزرگتره

خواهرشوهرت روانیه🤣🤣محلش نذار بابا مزخرفه چقد.به تو‌ چه اون مهمون دعوت کرده؟خب شوهرت باید میگفت.مسخره بازیا چیه.محلش نذار اصلا.تا ابد بذار بی محلی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام چایی و میوه نیورد منم سریع پاشدم به شوهرم گفتم بریم

کار درستی کردی دیگم محل نده 

من با خواهرشوهرم که تو همین مایه ها بود ۳ سال قطع رابطه کامل کردم بعدش خودشو جمع و جور کرد 

والا مادرشوهرم قند داره و پاهاشم درد میکنه من برای رضای خدا و وجدانم کموش میدادم بعضی وقتا ولی نمیدونستم انقد بی چشم و روان

برای حاجت رواییم یک صلوات میفرستی😊
چ خواهر شوهر تنبلی وقتی نمیتونه مهمون دعوت نکنه   واقعا چقدر رو دادی ک وظیفت میدونن بهتره دیگه ...

واقعا.پدر شوهرم یک عفته بیمارستان بود و اینا بی حوصله و بی عصاب بودن تموم یک هفته خونشون بشور و بساب و اشپزی کردم یکیشون نگفت دستت درد نکنه نیدونستم انقد نمک نشناسن

اخه مشکلم اینه که شوهرم پشتم نیست همیشه طرف اوناست من خیلی بهش میرسم از همه نظر نمیدونم چرا نتونستم ...

اشتباهت همینه ک فک میکنی با خوش خدمتی ب فامیل شوهر پیش شوهر عزیز میشی 

نه جان من اینطور نیست شما وقتی عزیز میشی ک خودت خودتو دست بالا بگیری و ب خودت احترام بذاری وقتی خودت اینجور باشی بقیه هم میفهمن ک باید ب شما احترام بذارن 

انسان سو استفاده گره و لطف زیاد رو‌بهد ی مدت وظیفه طرف میبینه 

مثل همین رفتار مادر شوهر و خواهر شوهرتون 

تو رابطه اگه حد و حدود رعایت بشه این مشکلات پیش نمیاد و این حد رو شما باید از اول رعایت میکردید

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
اشتباهت همینه ک فک میکنی با خوش خدمتی ب فامیل شوهر پیش شوهر عزیز میشی  نه جان من اینطور نیست ش ...

واقعا حق باشماست از اول راهو اشتباه رفتم😔

واقعا حق باشماست از اول راهو اشتباه رفتم😔

حالا هم دیر نشده یواش یواش تغییر رویه بده 

من کسی رو میشناسم ک بعد ۲۵ سال از زندگیش تازه دو‌سه ساله ک فهمیده کارش اشتباه بوده ولی روش زندگیش رو تغییر داد 

اوایل کلی حرف و تیکه میشنید اما الان بعد سه سال دیگه واسه اطرافیان شوهرش قابل هضم شده 

ولی خودش میگه کاش زودتر میفهمیدم اینجوری ۲۵ سال از عمرم بخاطر اینکه کسی ازم ناراحت نشه هدر نمیرفت 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
حالا هم دیر نشده یواش یواش تغییر رویه بده  من کسی رو میشناسم ک بعد ۲۵ سال از زندگیش تازه دو‌سه ...

خواهر شوهرم واقعا ادم بیشعوریه به خودش اجازه هر حرف و رفتاری رو میده

ب خودش این اجازه رو میده چون شما خودت قبلش بهش این اجازه رو دادی توی کارات و رفتارات 

اگه حد و حدود مشخص میکردی تو روابطت نمیتونست چنین کاری  بکنه 

این روابط رو اول باید با همسرت واسش مرز تعیین میکردی 

واقعا.پدر شوهرم یک عفته بیمارستان بود و اینا بی حوصله و بی عصاب بودن تموم یک هفته خونشون بشور و بساب ...

بهتره اصلا بی محلی کنی و دیگه دلسوزی زو بزاری کنار اصلا شوهرتم پشتت نباشه وفتی شما انجام ندی زورت ک نمیکنن خیلی زرنگ باش کار خونه کمه ک کمک اوناهم بدی فردا خووت داغون میشی

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

ببخشید ولی غلط کرده شماهم مثل خودش باهاش رفتار کن ک بفهمه در صورت احترام گذاشتن احترام میبینه.چه عقده ایه اه اه

ببخشید ولی غلط کرده شماهم مثل خودش باهاش رفتار کن ک بفهمه در صورت احترام گذاشتن احترام میبینه.چه عقد ...

عزیزم بیشعور تر از این حرفاست