2777
2789

من میخام بیام تهران خرید کنم واگه خدابخاد کار کنم تروخدا اگه میدونید کجاها لباس عمده میفروشن که مدلشون شیک باشه بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار تهران بیای همه جور جنسی هست بستگی به توان خرید منطقه ای داره که میخوای مغازه بزنی 

الان خیلی گرون شده 

حواست باشه اول کاری خیلی خریدای گرون نکنی تا نیاز و سلیقه منطقه دستت بیاد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بازار ، عمده میفروشه ولی خدایی تک و توک توشون شیک پیدا میشه !

بله دقیقا بهد از گرونی دلار انگار رفتن هر چی اشغاله از چین جمع کردن اوردن 

ادم باورش نمیشه این جنسا رو کسی بپوشه 

ولی متاسفانه مردم مجبورن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

سلام عزیزم وقتت بخیر

بازار بزرگ برای عمده و برای کارای استوک مهاباد.

گلم اگه کارای شیک میخای خیلی باید تو بازار بگردی چون اکثرن به قولی بنجولن ولی من یه شاپ لباس دارم الان دارم تغییر شغل میدم.همه کارام عالیه ولی به دلیل تغییر شغل دیگه یکسری جنس مونده.جیناش 6 تایی 8 تایی 12تایی همشونم کامله بجز یکی دوتا.

تیشرت لانگ و شومیز و سوییشرت و نیم تنه ایناس. به قیمت خرید قبلمم بهت میدم الان بخای بری بخری خیلی گرونتر شده ولی من همون قیمتی که خریدم میتونم بهت بدم.

مدلایی ام که دارم پرفروشترینای بازاره. خلاصه عزیزم اگه خاستی به این شمارم تو واتساپ پیام بده برات عکس کارارو بفرستم.

من کرجم براتم میتونم ارسال کنم.

09108465293