2777
2789
عنوان

الان دوس دارین کی بهتون پیام بده و چی بگه؟ + انرژی مثبت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 108 پست
یه بار روز میلاد امام رضا از طرف آستان قدس رضوی برام پیام اومد اون موقع چند سال بود یه مشکل خیلی بزر ...

چه قشنگ😍 این پیام تو هم واقعا بهم انرژی مثبت داااد مرسی

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برات شوعر نمیشه😂 مردم مگه چش غره میره😂😂 شوخی کردم برسین ب هم ایشالله😁💖

نفرین نکن در حقم 😂 بهش برسم طلاقه تهش 😂

استوریمم گویای حال دلمه 😅

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

نه منو با اونا در ننداز دیگه. شانس که ندارم. یا همونا که تو حسابمم دارم خودشون خالی میکنند. یا من می ...

😂😂😂😂😂وای آره😂😂😂

ولی چاره ای نیس فقط همین راه هست😐

نمیشه ک هم خدا هم خرما یکم سطح توقعاتت رو بیار پائین 😁😂

قبل از اینکه بگیرنمون اونجائیم😎

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نفرین نکن در حقم 😂 بهش برسم طلاقه تهش 😂 استوریمم گویای حال دلمه 😅

این مگه همون نیس؟😐 چرا؟😐

خو ایشالله ی درس حسابیه آقای دکتره پورشه سواره سیکس پک دار نصیبت بشه😁 آمینو بگم؟😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ینی واقعا دوس دارم اسمشو تو واتساپم ببینم دلم براش تنگ شده ولی نمیخوام باهاش حرف بزنم . هم میخوام هم ...

من توام با تو منی ؟ :( 

شاید باورت نشه ولی من قراره ی ۶ ماه دیگ ببینمش 

ولی خودم رابطه چتیمونو بهش گفتم بیا قطع کنیم 

الان دلم میخواد سریع پی ام بده 😢

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
حساب کردم ۴۰۰ هزار دلار میشه☹ کجا راهمون میدن با این مبلغ؟☹☹

مای گاد😐واقعا حساب کردی😂😂

نمیدونم من از قیمتای اونور خبر ندارم😶😅

اره دیگه. منتظر تلفنشم هستم😂😂😂

تو از منم تباه تری😅

موفق باشی😶❤