2777
2789

دوستان عزیزم قبل خواب برای آرامش قلب پسر فاطمه سلام الله علیها یه آیه الکرسی بخونید ؛ خاندان با عابرویی هستند ان شاءالله مادرشون براتون  دوچندان جبران میکنه ❤💚❤💚

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

عالی

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من حتما میخونم

خدا خیرتون بده انشاالله حاجت روا شی

برای من دعاکنید لطفا،به خدا خیلی به دعاتون نیاز دارم،چند وقت دیگه نتیجه کنکور میاد دعاکنید اون رشته ای که میخوام قبول شم شرمنده پدر و مادرم نشم واقعا به معجزه نیاز دارم خیلی تنها و غریبم😭😭😭

سلام من حتما میخونم خدا خیرتون بده انشاالله حاجت روا شی برای من دعاکنید لطفا،به خدا خیلی به دعاتون ...

عزیز دلم ان شاءالله که بهترین اتفاقات برات رقم بخوره و به خواسته دلت برسی 😍😍😍😍

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
عزیز دلم ان شاءالله که بهترین اتفاقات برات رقم بخوره و به خواسته دلت برسی 😍😍😍😍

مرسی مهربون با دعای خیرت🌹

سر نماز برام دعاکن من خودم خیلی دعا کردم و متوسل شدم

به خدا بگو بنده ی گناهکارت مریم،خیلی بهت نیاز داره دست خالی از درگاهت بیرونش نکن😭😭😭😔