2777
2789
عنوان

چی بخورم حالم بد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستن پیشم نمیشخ

خب یه اتاق خالی ندارین ایااا تاپیک قبلیتوخوندم سخته ولی نبخشش به این راحتی

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

تاپیک قبلیتو خوندم به نظرم زیادی داری شورش میدی 

با رفتار نادرست کاری نکنی که برا شوهرت عادی بشه و سرخورده بشه ودیگه همه چیو ازت مخفی کنه 

همین که الان پشیمون مدام بهت گفته ببخش کافیه 

برو خداتو شکر کن که زود متوجه شدی وفقط یه چت روم.بوده وهمینم خوبه که شوهرت به اشتباهش پی برده 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

اسی جان منو ببخش فک کردم ازین بچه های تازه ب بلوغ رسیده تاپیک زده تا ک تاپیک قبلتو خوندم... امیدوارم ک همسرتون متوجه کار اشتباهش بشه و دیگه پیش نیاد هیچوقت...برو بیرون یکم هوابخوری و آیت الکرسی بخون

مگه عکس های اسکیرین هنوز بودن ک دیدیدی؟

نه ندیدمم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
این کارشم مخفی کرده بود من فهمیدم

خب چی میگفت میومد میگفت چت کردم مطمین باش بازم جوش میاوردی 

نگفته که حساس نشی 

یک اتاق هست ولی نمیشه بازم.ب هیچ وجه ب زودی نمیبخشم

یه سری میرفتی خونه خودت تخلی میکردی خودتوبرمیگشتی پیش  مامانت اینا

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊