2777
2789

مال کرونا و قرنطینه و گرونی همه عین توایم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا پیشکش بابا...مشکل ازاین بدتر دارم

چه شده عزیزم؟ خدای ناکرده سلامتی ندارین؟ 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
مشکلت چیع؟؟

آبجیم  مهره گردنش آسیب دیده قراره چن روز دیه بره عمل خطرناکم هست...ازیه طرفم با شوهرم دعواکردم ...از یه طرف نمیتونم ناراحتی بابامامانمون ببینم از یه طرف گرونی..خدا چقدر امتحان میکنی هریک‌ماه یکی از عزیزان بیمارستانه

خداجونم بابت همه چی شکرت
آبجیم  مهره گردنش آسیب دیده قراره چن روز دیه بره عمل خطرناکم هست...ازیه طرفم با شوهرم دعواکردم ...

انشاالله عمل راحتی میکنه و زودخوب میشه اصلن نگران نباشین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آره 

آخی چه بد چرا؟ کی مریض ☹️