2777
2789

خیلی خجالت کشیدم.میدونستم صدام میره پایین اما تو اون وضعیت هیچی برام مهم نبود

دو سه روزه یه داستانی برام پیش اومده،خیلی بخاطرش گریه کردم شب و روز با صدای بلند گریه میکردم.یا سرمو فرو میکردم تو بالش و از ته گلوم جیغ میزدم

امروز رفتم صبر زرد بخرم ک دخترمو از شیر بگیرم یهو شوهرم و تو پارکینگ دیدم وایساده بودیم حرف میزدیم بچمم بازی میکرد ک اومد بره تو انباریشون مارو دید صحبتی شدیم یهو جلو شوهرم برگشت گفت دختر چرا انقد گریه میکنی؟بخدا صداتو میشنوم اعصابم بهم میریزه شوهرم نمیدونم فهمید یا نه اما سوار ماشین شد .دخترمو برداشت رفت.اونم تا بهم اینجوری گفت با اینکه ماسک دم دهنم بود دوباره چشمام پر اشک شد اونم زد زیر گریه پشتشو کرد ک شوهرم نبینش.گفت شوهرم گفته زن بلند شو برو ببین چشه گفتم نه فضولیه.نیومدم اما جیگرم کبابه برات

تروخدا اینجوری نکن با خودت حالا هر دلیلی ام ک داره منم همینجوری اشکام میومد.اونم اشکاکو سریع پاک کرد منم بهش گفتم خودتونو ناراحت نکنین چیزی نیست.و سریع رفتم تو اسانسور

حالا بنظرتون آبروم رفته؟اگه همسایتون با این شرایط بود بنظرتون بد تو نظر شما جلوه میکرد؟😞

من میرفتم تو حمومم گریه میکردم اما بازم صدام رفته

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
الان همه میگن چرا گریه میکنی 

یه داستانی باشوهرم برام پیش اومده.کاری کرد که نباید میکرد نتونستم هضمش کنم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گریه کردن که در کل درست نیست چون هم پیرت میکنه هم روحیه ات خراب میشه ولی گریه کردن با صدای بلند هم درست نیست به هر حال یکی بشنو پیش خودش هزارتا فکر میکنه و حرف و حدیث درست میشه

حالا گریه کردن که در کل درست نیست چون هم پیرت میکنه هم روحیه ات خراب میشه ولی گریه کردن با صدای بلند ...

نمیخواستم اما ببین چی بود ک اونجوری گریه میکردم

نه  بابا آبروت نرفت. یکبار مامانم خیلی حالش بد بود زد بلند بلند زیر گریه 

طبقه بالایی دستش رو قلبش بود درو می‌کوبید میگفت چیکار کردی با خودت  اونم گریه اش گرفت به مامانم می‌گفت (ساعت 12 شب بود) قلبم گرفت شنیدم اینجوری گریه میکنی خلاصه نشست یکم حرف زد آروم کرد مامانمو رفت.... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خیانت کرده؟هر کاری کرده باشه میدونم گریه و غصه راهش نیست چون خودت از درون و روان پوسیده میشی

نه خیانت نیست‌.نمیشه گفت این قصه سر دراز داره ک دراین منقال نمیگنجه

ولی راهی جز گریه نداشتم

عزیزم من کرونا دارم معلوم نیست تا دوهفته بعد چه بلایی سرم بیاد زندگی خیلی کوتاهه اگه میتونی شوهرت بب ...

کاش منم کرونا بگیرم ولی ازوناش ک میکشه

نه  بابا آبروت نرفت. یکبار مامانم خیلی حالش بد بود زد بلند بلند زیر گریه  طبقه بالایی دست ...

این بنده خدا هم معلوم بود از دلسوزی میگه

همسایه بالایی ما هم یه خانمیه با شوهرش مشکل داره من خیلی صدای گریشو می شنوم. قشنگ تو اتاقم کامل هق ه ...

دلت براش میسوزه؟