2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمبتونی عقب بندازی عملت رو؟؟ زن دایی من انجام داد یکم سخته اون دوران

نه نوبت زدم . امروز به خاطر پذیرش بیمارستان تست کرونا هم دادم .دوباره باید تکرار کنم اگه بعدا برم . عمل زندایی شما نتیجش خوب بود؟

نه نوبت زدم . امروز به خاطر پذیرش بیمارستان تست کرونا هم دادم .دوباره باید تکرار کنم اگه بعدا برم . ...

اره خدا رو شکر.. مشکلی تو عمل ت ک اصلا پیش نمیاد.همون کاری ک دوستمون بالا گفتن انجام بده حله دیگه

ایشالا ک براحتی و زود میگذره برات

ممنون عزیزم . میشه از تجربه عملت و از نوع آریتمیت هم بهم بگی خیلی استرس دارم

خب خوبیش اینه بیهوشی نداره و دردسر زیادی نداره ولی خب نباید تکون بخوری دیگه هرچند خودشون اونجا بهت میگن. من نمیدونم آریتمی شما چجوری ولی برای من 4 تا کانون بود که سوزوندش برام اینجا ممکنه تو حس کنی اون اشعه هارو تو قلبت. نترس طبیعیه 

و بعدش فقط باید پات ثابت بمونه که خودشون بهت ی کیسه شن میدن میزاری  

چون اون قسمت کبود میشه و تا ی مدت باید حرکت ندی 

برای همین میگم اگه پریودی تامپون بزار چون دستشویی هم نمیزارن بری برات لگن میارن 

بعد عمل هم تا ی مدت هنوز این آریتمی رو داری که خوب میشه بعد چند روز ریتم قلبت طبیعی میشه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
سلام شما ابلبشن کروین و چه علایمی داسنین 

سلام . انجام دادم و متاسفانه موفق نبود . هنوزم خوب نشدم تپش قلب و سرگیجه و احساس ضربه در قفسه سینه. یکی در میان زدم ضربانم دارم . با قرص کنترلش میکنم و زیر نظر پزشکم

خب خوبیش اینه بیهوشی نداره و دردسر زیادی نداره ولی خب نباید تکون بخوری دیگه هرچند خودشون اونجا بهت م ...

عزیز جان من پنج روزه عمل کردم دوتا مسیر اضافه داشتم ولی هنوزم تپش های ریز دارم و هنوز سرپا نشدم چقد طول مشید شما سرپا شدین