الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۷سال پیش اونجا بودممیترسم جاریم دوسال ونیم پیش امام علی زایمان کرد خیلی تمیز بود عالی بود.کمالی نشن ...
من3سال پیش زایمان کردم یعنی عالی.اتاق بزرگ خصوصی با یه حمام داخلش با ازین توپ بزرگا مخصوص ورزش حین زایمان فوق العاده تمیز.بخش بستریشم توهر اتاق3تا مادر.رسیدگی دکتراهم عالی.
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
الان نمیدونم ولی ۸ سال پیش دخترخالم زایمان کرد خوب بود ولی زاینان دومشو البرز زایمان کرد میگفت البرز بهتره
کمالی نرو عزیزم
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️