2777
2789
عنوان

یه مزاحم هرزه+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 52 پست
به شوهرت بگو اگه دوباره مزاحم شد  حتما حتما  ولی اینکه شماره همسرتو گذاشتی ایوه خوبیه ...

اره اگه زنگ بزنه و ببینه یه آقا جواب میده دیگه مزاحم نمیشه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
میفهمه بلاکش کردم؟  

اره. زنگ بزنه، سریع رد تماس میشه و میفهمه. ولی مسیجاش فک میکنه واست میاد. مسیج بلاک کردی یا تماس؟ مسیج در هر حال میاد. بلاک هم کنی میره بخش دیگه گوشیت. خوبیش فقط اینه ک نمیبینه‌ ولی تماس بلاک کن. زنگ بزنه میفخمه. نترس. عادیه. اونام دنبال دردسر نیستن. اونم زن متاهل! زن متاهل خودش نخواد، شر میشه واسشون. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. زنگ بزنه، سریع رد تماس میشه و میفهمه. ولی مسیجاش فک میکنه واست میاد. مسیج بلاک کردی یا تماس؟ مس ...

نمیدونم تو قسمت چت سه نقطه بالا رو زدم نوشته بود خذف پیام بلاک کردن. منم بلاک رو زدم

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
اره اگه زنگ بزنه و ببینه یه آقا جواب میده دیگه مزاحم نمیشه

خیلی کار خوبی کردی ک شماره همسرت دادی، خرکی زنگ بزنه و ببینه اقاس، میفهمه چ خبره. بعدشم همسرتم پس فردا بفهمه، میدونه ک تو صافی. نترس. الانم خودت شلوغش نکن.‌

خیلی کار خوبی کردی ک شماره همسرت دادی، خرکی زنگ بزنه و ببینه اقاس، میفهمه چ خبره. بعدشم همسرتم پس فر ...

❤️❤️❤️

نمیدونم تو قسمت چت سه نقطه بالا رو زدم نوشته بود خذف پیام بلاک کردن. منم بلاک رو زدم

تو حود دیوار؟ 

دیوار نمیدونم.‌امتحان نکردم تا حالا. توی گوشی همسرت بلاک کن.‌راحت! 

سلام خوبی.نترس نمیتونه کاری کنه.اینجورآدمای حیوان صفت سرشون بنداین چیزاواین کاراست.آدمشم زیاده که بهشون پابدن.خودشون میفهمن پایه نیستی پس وقتشون رونمیذارن برامزاحمت.خدالعنتشون کنه.همون کارهنری انجام بدی بهتره که.جریان این مزاحمتوبه همسرگرامی بگوکه استرس نداشته باشی فوقش نیم ساعت داغ میکنه😉

🩷🩷

تو حود دیوار؟  دیوار نمیدونم.‌امتحان نکردم تا حالا. توی گوشی همسرت بلاک کن.‌راحت!

نه شیپور