2777
2789
عنوان

ازمایش و سونو ان تی در اهواز

3674 بازدید | 19 پست

بنظرتون کجا بریم میشه راهنماییم کنید 

ازماشگاه نور میگن خوبه میدونید دکترش که سونو انجام میده کیه؟

بعضیا هم میگن نرگس خوبه

نمیدونم کجا برم 

هزینه اش چقدر میشه کسی اطلاعی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من رفتم پیش دکتر فاطمه شریف زاده کیان آباد راضی بودم. دکتر که زیاد هست افشین رضا زاده هم شنیدم خوبه نادری هم چندتا هستن فامیلی شون یادم نیست گفتن خوبن

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
مرسی از راهنماییت عزیزم  برای چهارشنبه آزمایشگاه نورژن نوبت گرفتم

ان شاءالله همه چی خوبه 

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
مرسی خواهری انشالله شماهم بسلامت زایمان کنید😘

ممنون عزیزم. من دیگه چیزی نمونده شنبه زایمان میکنم برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم و نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد 

ممنون عزیزم. من دیگه چیزی نمونده شنبه زایمان میکنم برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم و نی نیم سا ...

عزیزم بسلامتی 

کدوم بیمارستان میری میخوای سزارین بشی

دکترت کیه

من امروز رفتم زیر نظر سمانه کاشی تعریفش رو زیاد شنیدم تو سایت

ممنون قربونت ‌من شوشترم پیش دکتر قاضی نژاد.دکتر کاشی قبلا شوشتر بود فکر کنم کارش خوبه

https://chat.whatsapp.com/IaAqgjvcS8rJZXAMIrzSHZ گروه واتساپ مامانای اهواز 

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

سلام شما برای ان تی ازمایشگاه نور رفتید؟ راضی بودید؟جنسیت روهم گفتن؟

سلام دوست عزیز بله ازمایشگاه نور ژن رفتم خیلی راضی بود هزینه اش هم از نرگس کمتر بود

چون میخواستم سنوگرافیستش دکتر محمودی باشه از قبل تماس گرفتم که چه روزهایی هستش بعد رفتم

جنسیت رو هم درست بهم گفت کارش حرف نداره

ازمایشش 110 شد سونو 120

خیابان پهلوان نرسیده به پل هوایی نبش وهابی

ممنون. قیمتش هم خوب شده. نمیدونی دکتر جورابیان چطوره؟

تعریفش رو شنیدم ولی گرون میگیره

من برای این سونوها خیلی تحقیق کردم

برای انومالی هم پیش دکتر مرتضی طهماسبی رفتم واقعا عالی و باحوصله بود از همه جا هم ارزون تر گرفت 295 تومن تازه طول دهانه سرویکس رو هم با همون انومالی اندازه گیری کرد

در صورتی که جای دیگه رفتم سوال کردم گفتن انومالی 320 تومن اندازه گیری سرویکس هم 100تومن جدا گونه