سانازهیچکس مدیر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 عنوان غیر از مرغو ماکارونی و شامی و پیتزا و همبرگر و سالاد الویه و سیب زمین | مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 161 پست شام چی بپزم اخه چقد غذاهای تکراری 🤕🤕🤕🤕🤕 به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟ 1399/06/23 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 من خودم مواد فلافل رو اتفاقا ديشب نخود سيب زميني پياز ودوحبه سير چرخ كردم قشنگ بسته كردم فريز كردم ه ... پنیر ورقه ای منظورت همون پنیر رنگی رنگیاست اونو چجوری استفاده میکنن طعمش چجوریه مث پنیر پیتزاست؟؟؟ به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 ميخاي دستور مواد دلمه رو برات بذارم دلمه بادمجون وكدو اينا پيچيدن نداره راحته اره توخوابگاه دوستام درست میکردن خیلی خوشمزه بود من شمالیم تو اطرافیام کسیو ندیدم درست کنه به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
شیرررین۶۹ عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 508 رولت گوشت چقد خوشمزه به نظر میرسه اگه بتونم اینجوری درش بیارم 😍😍😍 اره خیلی خوشمزس.وسطش یه هویج درسته با تخممرغ ابپز بزار که وقتی برش میزنی خوشمل شه
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 اره خیلی خوشمزس.وسطش یه هویج درسته با تخممرغ ابپز بزار که وقتی برش میزنی خوشمل شه میخوام اگه بتونم شب درست کنم خداکنه خوب دربیاد گشنه نخوابیم 😋 به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
شیرررین۶۹ عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 508 میخوام اگه بتونم شب درست کنم خداکنه خوب دربیاد گشنه نخوابیم 😋 این رولت با سینه مزرعه اینم عالی میشه
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 این رولت با سینه مزرعه اینم عالی میشه چقد خوبه حتما باید یاد بگیرم باید برم نونشو بخرم گفته یا نون یا ارد به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
نسليهان عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3369 پنيو ورقه اي همون پنير گودا كه از پنير پيتزام خوشمزه تره برا ساندويجه مخصوص
شیرررین۶۹ عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 508 چقد خوبه حتما باید یاد بگیرم باید برم نونشو بخرم گفته یا نون یا ارد من بدون اردو نون درست کردم .کدوم دستورو برداشتی؟مرغ که اصلا هیچی نمیخواد فقط با فلفل دلمه و ادویه چرخ کن و بپیچ
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 من بدون اردو نون درست کردم .کدوم دستورو برداشتی؟ مرغ که اصلا هیچی نمیخواد فقط با فلفل دلمه و ادویه ... به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 پنيو ورقه اي همون پنير گودا كه از پنير پيتزام خوشمزه تره برا ساندويجه مخصوص چه خوب میرم ایندفه میخرم کشم میاد یا فقط مزه به غذا میده به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
شیرررین۶۹ عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 508 اها میتونی نریزی. یا بجاش پودر سوخاری بریز.برا اینکه که وا نشه
سانازهیچکس مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 628 اها میتونی نریزی. یا بجاش پودر سوخاری بریز.برا اینکه که وا نشه باشه عزیزم به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟