2777
2789

بعد از جریان فهمیدمن خیانت همسرم واقعا همسرم عوض شده و هردومون تو مسیر بهتری داریم حرکت میکنیم

بهم کمک میکنه رابطش بادخترمون خیلی صمیمانه و دلنشینه

حواسش به من و زندگیمون هست

باهم کتاب میخونیم و همش بهم میگه جبران میکنم و..

بهم بیشتر پول میده بدون اینکه درخواست کنم و خلاصه که دارم به زندگیم امیدوار میشم

(جریان کامل خیانت همسرمو تو این تاپیک نوشتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=135763646)

حالا مادرشوهرم این وسط داره اذیت میکنه 

همش تو جمع تیکه میپرونه که فقط این پسرم زن زلیل نبود که شد

یا اگه دوروز یه بار نریم خونش زنگ میزنه به شوهرم گریه که تو منو فراموش کردی

به شوهرم گفتم باید این مشکلو خودت حل کنی اونم مهربانانه به مادرش گفته بود مامان اینجوری با فرزانه حرف میزنی ناراحت میشه و من در حدتوانم هرکار بخوای نوکرتم هستم ولی خواهشا احترام زنمو نگه دار

همون موقع که شوهرم اومده بود زنگ زد به من سر و صدا که حالا دیگه شوهرتو پرمیکنی و من چه بی احترامی کردم و...

من گفتم شاید من بد برداشت کردم ولی وقتی مثلا شما میگین فرزانه همش ناز و ادس شانسم داره یا مثلا میگین زن داداشت پسرمنو دیده شوهرشو ول کرده رفته خوب من ناراحت میشم گفت تو اینجوری نبودی و من منظوری نداشتم و گریه کرد که من هرچی میگم تو بد برمیداری مگه بده از زندگیت تعریف میکنم و آخرش بدهکارم شدم

حالا باز دیشب دعوتمون کرده بود خونش جلو شوهرم میگه مردا قبلا خیلی بیشتر غیرت داشتن زناشونم حساب میبردن الان مردا بی غیرت شدن

دوباره برگشته میگه ماشالا فلانی (بچه جاریم) خیلی تپل و باهوشه چون مادرش بهش میرسه الان مادرا یا سر کارن یا بچه دست باباشه (همون موقع شوهرم داشت با بچم و بچه جاریم بازی میکرد)

یا میگه چقدر حقوق میگیری هربار یه لباس تنته(حالا من این مانتورو ده بار جلوش پوشیده بودما)

کلا فکر میکنم از وقتی شوهرم بهم توجه میکنه باهام لج شده

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا نمیدونم فازش چیه 

ی جا باید بهش بگی ک بعدا نگه من دارم تعریف میکنم از زندگیت کمترم برو زنگ زد دعوت کنه بهونه بیار بگو دست شما درد نکنخه حوصله ی غم و ناراحتی ندارم

فکر میکنم الان درستش همینه اما میترسم حرفاش کم کم شوهرمو برگردونه به تنظیمات کارخونه

نمیتونه ی کم ک تغییرکرد دادخاست طلاق و اینا بده چون خیانت کرده میترسه تو الان اتو داری دختر

بیشتر بچزونش حالا که انقدزبون داره بگو آره خیلی پولداریم شما ناراحت میشید؟ هی لباس نو بخر جلوش بپوش بچتم بیشتر بده دست شوهرت تا نگه داره یه وقتاییم وسطه تیکه هاش بحثو عوض کن یا گوشیتو بگیر دستت الکی صحبت کن یا برو در گوش شوهرت حرف بزن اصلنم نزر شوهرت تنها بره ممکنه پرش کنه 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
نمیتونه ی کم ک تغییرکرد دادخاست طلاق و اینا بده چون خیانت کرده میترسه تو الان اتو داری دختر

راست میگی اما اینقد اوضاع زندگیم قاراش میش شده تو این چندوقت ظرفیت روانیم پایینه

از یه طرف زن داداشم گزاشته رفته 

از یه طرف هنوز سر قضیه خیانت احساساتم قاطیه 

از یه طرفم مادرشوهرم عجیب روانمو بهم ریخته

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته