2777
2789
عنوان

كسايي كه تجربه سقط دارين بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 47 پست
چند تا ميزو گذاشتي ؟ جنينو ديدي كه دفع بشه؟  الان هنوز خونريزي داري يا پاك شدي؟

بدبختی اینه من نمیدونم جنین چجوریه 

دوتا لخته خون دیدم فقط اونم روز اول

دکتر گذاشته بود 5 تا پایین  3تا زیر زبان 

پنجشنبه دوباره رفتم 3تا پایین 3تا زیر زبان

من از قیدت نمیخواهم رهایی
بدبختی اینه من نمیدونم جنین چجوریه  دوتا لخته خون دیدم فقط اونم روز اول دکتر گذاشته بود 5 تا ...

كمه دو تا لخته فك كنم 

واسه همين دوباره قرص گذاشته 

جنين داخل ساك حاملگيه كثل بادكنك داخلش ابه من نديدم خودم فقط نسج بنفش ديدم 

ايشالا كامل دفع كني 

مترژن هم بخوري خوبه من از فردا مبخوام شروع كنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سقط كامل كار خاصي انحام دادي ؟ ورزش و دارو گياهي يا قرص خاصي خوردي

گفتم اون اولش عزیزم

سقطم طبیعی بود خودم به لکه بینی افتادم ، ۵ روز خونریزی داشتم اون پنج روز نه دکتر دارویی نوشت نه خودم خوردم، فقط هر روز دمنوشای گیاهی مث پونه و آویشن، و چای دارچین غلیظ، زعفران دم کرده، با پیاده روی داشتم، غذاهای طبع گرم میخوردم. بعد پنج روز سقط کامل شد ، یک هفته بعدش رفتم سونو شکمی بقایا نداشتم

و گفتمم فک کنم خونریزی هم نداشتم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
گفتم اون اولش عزیزم سقطم طبیعی بود خودم به لکه بینی افتادم ، ۵ روز خونریزی داشتم اون پنج روز نه دکت ...

سقط طبيعي معمولا كامل تر انجام ميشه 

ممنون عزيزم 

سلام منم متاسفانه بارداری ناخواسته داشتم هفته چهارم بارداری متوجه شدم همسرم قرص سایتوتک رو ناصر خسرو ...

شما كه همه تاپيكا ازين اقاي صادقي تبليغ كردي!!!! فك كنم خودت اقاي صادقي هستي

داروي تراتوژنيك خورده بودم چون ناخواسته بود خبر نداشتم چند هفته بودي ؟ چي دفع كردي ؟ ساك حاملگي واض ...

دوبار سقط داشتم

دوتاشم هفته 6 و 8

یه تیکه بزرگ ازم خارج شد و بعد به مرور تیکه های کوچیک خارج میشد تا پاک شدم

كمه دو تا لخته فك كنم  واسه همين دوباره قرص گذاشته  جنين داخل ساك حاملگيه كثل بادكن ...

اون چیه؟ 

اگه ضرری نداره بخرم استفاده کنم اگه به دفع کمک میکنه؟

چهارشنبه وقت سونو دارم کاش تا اونموقع دفع بشه

سقط طبيعي معمولا كامل تر انجام ميشه  ممنون عزيزم

آره همینطوره

به خودت برس انشالله توم کامل دفع شه

ببخشید میپرسم چرا سقط کردین؟ مشکل داشتین یا نمیخواستین!

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
اون چیه؟  اگه ضرری نداره بخرم استفاده کنم اگه به دفع کمک میکنه؟ چهارشنبه وقت سونو دارم کاش تا ...

قرص متيل ارگونوين هر ٦ ساعت تا ٥ روز واسه دفع بقاياست 

دمنوش رازيانه و تخم شويد هم خوبه بخوري

قرص متيل ارگونوين هر ٦ ساعت تا ٥ روز واسه دفع بقاياست  دمنوش رازيانه و تخم شويد هم خوبه بخوري

ممنون عزیزم از راهنماییت

عصر میگم همسرم بگیره بیاره تا چهارشنبه بخورم بلکه تموم شده رفت

آره همینطوره به خودت برس انشالله توم کامل دفع شه ببخشید میپرسم چرا سقط کردین؟ مشکل داشتین یا نمیخو ...

من اصلا نميخواستم تازه ازدواج كردم و چون قصد نداشتم دارو تراتوژنيك هم خورده بىدم مثل ويتامين A و هر از گاهي راكوتان ديگه تصميم گرفتم ختم بدم چون هم سلامتي اون در خطر بود هم خودم 

از طرفي خودم دانشجو پزشكي هستم سال اخر هر شب كشيك تو بخشاي كرونايي حاملگي براي خودمم ضرر داشت چون مقص ايمني ميده و مستعد ابتلا ب كرونا ميبودم خدا منو ببخشه و ازشخواستم بعدا بهم بده 😭😭😭😭😭 شوهرمم اصن راضي نبود و ميگفت نميخوامش اون بشتر تشويقم كردبه سقط 

راستی فعالیت داشتی ؟ طناب واینا

من خودم تازه سقط كردم ديروز و نميدونم بقايام چجوريه ولي يكم ديشب كه دردم كم ميشد ميپريدم حالت طناب زدن خيلي كم البته بعدش لخته ميومد .