سلام من ٥ هفته و سه روز بودم تقريبا ديروز با ٨ تا قرص ميزو (سايتويك) سقط كردم، ٢ تا اول واژينال و و ٢ تا زير زباني و هر يك ساعت ٢ تا واژينال تا شد ٨ تا
به خون ريزي افتادم و درد شديد شكم ديشب نخوابيدم از درد ولي الان خوبم دوستان خون ريزيم ديروز فقط لخته و تكه هاي بافتي بنفش بود و خيلي بزرگ يه يز بزرگم ازم دفع شد ولي متاسفانه نديدم چي بود حالا خون ريزيم فقط خون روشن با شدت متوسطه به متخصص پيام دادم گفت بايد همين امروز سونو بشم شما كي بعد سقط رفتين سونو و سوالم دومم اينه ايا با اين محتويات دفع يقطم كامله بنظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه سقط كامل كار خاصي انحام دادي ؟ ورزش و دارو گياهي يا قرص خاصي خوردي
گفتم اون اولش عزیزم
سقطم طبیعی بود خودم به لکه بینی افتادم ، ۵ روز خونریزی داشتم اون پنج روز نه دکتر دارویی نوشت نه خودم خوردم، فقط هر روز دمنوشای گیاهی مث پونه و آویشن، و چای دارچین غلیظ، زعفران دم کرده، با پیاده روی داشتم، غذاهای طبع گرم میخوردم. بعد پنج روز سقط کامل شد ، یک هفته بعدش رفتم سونو شکمی بقایا نداشتم
و گفتمم فک کنم خونریزی هم نداشتم
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ببخشید میپرسم چرا سقط کردین؟ مشکل داشتین یا نمیخواستین!
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
آره همینطوره به خودت برس انشالله توم کامل دفع شه ببخشید میپرسم چرا سقط کردین؟ مشکل داشتین یا نمیخو ...
من اصلا نميخواستم تازه ازدواج كردم و چون قصد نداشتم دارو تراتوژنيك هم خورده بىدم مثل ويتامين A و هر از گاهي راكوتان ديگه تصميم گرفتم ختم بدم چون هم سلامتي اون در خطر بود هم خودم
از طرفي خودم دانشجو پزشكي هستم سال اخر هر شب كشيك تو بخشاي كرونايي حاملگي براي خودمم ضرر داشت چون مقص ايمني ميده و مستعد ابتلا ب كرونا ميبودم خدا منو ببخشه و ازشخواستم بعدا بهم بده 😭😭😭😭😭 شوهرمم اصن راضي نبود و ميگفت نميخوامش اون بشتر تشويقم كردبه سقط