2777
2789
عنوان

كسايي كه تجربه سقط دارين بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 47 پست

بزار خونریزیت قطع شه بعد برو

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قرص خوردم خودش تو ۵ روز کامل دفع شد البته دفع بقایاخیلی دردداشت

ميشه بگي چكار  كردي دفع شد ؟ مجدد قرص خوردي؟ 

شما دفعياتت فقط لخته بود يا جنين و ساك هم ديدي؟ 

من با دستور پزشک سقط کردم البته تو بیمارستان و منم لخته و بافت زیادی ازم دفع شد اما صبح روز بعد رفتم سونو بقایا بود بهتره به حرف دکترت گوش بدی و هر زمان خودش تشخیص داده بری سونو بقایا . در ضمن سونو شکمیه....

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببخشيد ميشه بگي چند هفته بودي

باید ۸ هفته میبودم رشد نکرده بود

تو ۶‌هفته و ۶ روز مونده بود

یک هفته بعد سقط کامل رفتم اشتباه نکنم فک کنم خونریزی هم نداشتم دیگه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
باید ۸ هفته میبودم رشد نکرده بود تو ۶‌هفته و ۶ روز مونده بود یک هفته بعد سقط کامل رفتم اشتباه ن ...

واسه سقط كامل كار خاصي انحام دادي ؟ ورزش و دارو گياهي يا قرص خاصي خوردي

منم تقریبا دوهفتس سقط کردم با قرص پنج هفته و5روز بودم ولی هنوز نرفتم سونو مطمین بشم که دفع شده کامل ...

چند تا ميزو گذاشتي ؟

جنينو ديدي كه دفع بشه؟ 

الان هنوز خونريزي داري يا پاك شدي؟

كورتاژ شدي

بله متاسفانه بعد کلی دفع بقایا و لخته که تو زایشگاه دفع کردم حتی کورتاژ دستی هم بهم دادن و گفتن تمومه و همش اومده اما روز بعد سونو بقایا دید و گفت میتونی کورتاژ بشی بخواب همین امروز برات انجام بدم.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...