2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین

237 بازدید | 62 پست

خانما شوهرم قهر کرده چ کنم دیروز منو رسوند خونه مامانش اینا مامانش نبود ما کلید داشتیم رفتیم داخل بعد گفت. تو بمون تا بیایم نیم ساعت بعد زنگش زدم ازش ناراحت بود بعد گفت از این اخلاقت بدم میاد تو واسه من داری امرونهی میکنی ودیشبم تا ساعت یازده نیومد خونه اون همیشه ۸ خونه بود خیلی زنگش زدم جواب نداد بعد که اومد قهر بود باهاش حرف زدم جواب نداد و صبح هم رفت اداره دوباره زنگش زدم جواب نداد توروخدا بگین چیکارش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم‌چرا قهر کرده

نگاه منو گذاشت خونه مامانش هیچ کس نبود منم دوس نداشتم وایسم بعد نیم ساعت زنگ زدم گفتم کسی نیومده بیا دنبالم‌بعدش اون گفت تو داری واسم امرونهی میکنی و.....

الان خیلیا میان میگن شبا از اون لباسا بپوش جلوش این ورو اونور برو تا به غلط کردن بیفته😅😅😅😂😂😂

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
من ۱۸ اون ۳۳

شاید رفتارتون. یه جورایی دستوریه...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

بهش اهمیت نده 

پررو شده 

تو باید براش قیافه بگیری که تو رو نادیده گرفته جوابتو نمیده 

هراتفاقی هم که افتاده باشه بینتون من قضاوت نمیکنم 

فقط میتونم بگم عکس العملش بی احترامی 

عادتش نده پررو تر میشه 

انسان زبان داره بیاد مثل ادم حرف بزنه قهر قهرکشی چه معنی داره 

مگه بچه پیش دبستانی هستید خیر سرتون زن وشوهرید

نگاه منو گذاشت خونه مامانش هیچ کس نبود منم دوس نداشتم وایسم بعد نیم ساعت زنگ زدم گفتم کسی نیومده بیا ...

قشنگ معلومه یکی را گرفته هر کار دلش خواست بکنه ......شوهرت مشکوکه اصلا چرا تو را برده خونه مادرش وقتی کسی نبوده مگه خونه زندگی نداری خودت  از طرفی مادرشوهرت ممکنه خوشش نیاد خونه نبوده کسی بره 

اگر طلبکارش نشی همیشه طلبکارت میمونه ساده نشی التماسش کنی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏