2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا چی بگم مث اینکه شده😐😐قرارع کلاس بذاره شیوه هندل کردنو یادت بده😑😂😂

پسر منم ۵تا داره منم همشون ومیندازم به جونش

ولی ۱۲ تا تا حالا نه دیده بودم نه شنیده بودم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خدابیامرزه رفتگان خاکت رو♥️یه عمر بلندیم بده به تو داشته باشمت همیشه😚🤗

فدایی داری جیگر مرسی🙏

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
ولی پنج تا هم خدا قوت داره 😐⁦🖐🏻⁩😂

آره والا چند شب پیش داشت با ثمین جونش

حرف میزد تصویری منم رفتم احوال پرسی

بعد گفتم اسما جان کادوی تولدت و دوست داشتی

اونم اینجوری شد🤤بعد من گفتم وااای ببخشید اشتپ شد اسما اون یکی دوست دخترشه🤣🤣🤣🤣

آره والا چند شب پیش داشت با ثمین جونش حرف میزد تصویری منم رفتم احوال پرسی بعد گفتم اسما جان کادوی ...

بیچاره رو زدی داغون کردی دیگه حالا چطور بره جمع کنه قضیه رو😐😐⁦🖐🏻⁩ولی نه کار خوبی کردی🤣🤣🤣

بیچاره رو زدی داغون کردی دیگه حالا چطور بره جمع کنه قضیه رو😐😐⁦🖐🏻⁩ولی نه کار خوبی کردی🤣🤣🤣

کات کردن😁

میخوام اون ۴تا رو هم به همین شکل بپرونم

ولی فعلا اجازه نمیده از ۱۰۰ متری گوشیشم رد بشم🤣🤣🤣