2777
2789
عنوان

ی بار ی غلطی کردم حالا موندم توش

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 71 پست

چون داخل کشور هست نمیتونه صدات رو پخش کنه چون میتونی پیگیری کنی و جرم هست،دکتر هلاکویی رو هم که میبینی صدای بیمارانش رو پخش می‌کنه اون یه برنامه مهندسی شده هست و کارگردان و صدا پیشه داره و در اصل اونا بیمار نیستن و برنامه هدف داریه،اصلا کاری نمیکنه نترس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی چیکار کنم حالا دارم میمیرممم

انشاا.. که برات مشکلی پیش نیاد 

عزیزم اون شماره ای که گفتی ازت داره شماره خودت هست ؟

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اسممو نمیدونه فامیلمو میدونه شهرمون خیلی کوچیکه  خواستم آروم شم بدتر شدم برام دعا کن تو رو خدا ...

عزیزم من قول میدم چیزی نشه شما توی فامیل پدرت دختر عمو داری اونام فامیلیشون با تو یکیه حتی اسمتم نمیدونه نگران نباش خانوم گل

چون داخل کشور هست نمیتونه صدات رو پخش کنه چون میتونی پیگیری کنی و جرم هست،دکتر هلاکویی رو هم که میبی ...

😐🤐

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  
خیلی میترسم دعا کن برام

پیجشو بررسی کردم

چیزی نیست.نگران نباش

برات صلوات فرستادم

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک