2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۰بزار زیرش نسوزه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

گلم نمیدونم چطوری باید درس کنم بلد نیستم

اها

خمیرشو درست میکنی

یا آماده میخری

بعد روش هر چی ک دوس داری بوین

مثل قارچ کالباس گوجه فلفل دلمه فلفل و...روشون سس گوجه بزن

بعد پنیر پیتزا بریز رو موادت بزار فر

تامام

خداروشکر⁦♥️⁩🌺

نون پیتزا نیمه اماده هست مواد پیتزا فلفل دلمه سوسی کالباس قارچ و پنیر پیتزا رو میریزی روش میزاری تو فر روی نونتو قبل اینکه موادو بریزی سس قرمز بزن همه جاشو

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

خمیر آماده بگیر. سس کچاب بزن بعد مواد دلخواهت مثل گوشت چرخ شده سرخشده و سوسیس و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت بچین بچین روش اویشن بزن . کلی پنیر پیتزا بزن. بعد ده دقیقه فر ۱۸۰ .۵دقیقه هم شعله  بالایی فر 

پیاز  رو رنده میکنم با گوشت چرخی تفت میدم

قارچ خیلی ریز هم از قبل یکم تفت میدم ابش جوش بره ب گوشت اضافه میکنم فلفل دلمه ای ریز میریزم داخلش

ذرت هم خوبه بریزی

میتونی یدونه سوسیس هم ریز خرد کنی داخلش

روی نونت رو سس گوجه بزن ۵۰گرم پنیر بعد مواد بریز بعد۱۰۰گرم پنیر

بزار تو فر

۱۶۰درجه زیر نون طلایی شد و پنیر اب شد

روشو یکی دو دقیقه روشن کن طلایی شه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میپزه قشنگ؟

موادشو از قبل پختی

میزاری تو فر که پنیر اب شه و زیر نون طلایی شه

بعدا روشو روشن کنی روشم طلایی شه

خمیر هم ازین کارخونه ای ها نخر جالب نیس

یه نون های پیتزا نیمه اماده هست خیلی ضخیمه

بعد پخت مثل پفک میشه خیلی سبک و خوشمزس

پیزا فروشی ها  یا نون باگت فروشی دارن یا بعضی پروتئینی یا سوپرا