2777
2789
آخرین پریودیتو بگو دقیق با سنت

آخرین پریودی ۴ ام

۱۸ و ۲۰ شهریور اقدام کردم

متولد شهریور ۷۷

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی دختر شکل دیگس؟ هی من ب باباش میگم این بچه شبیه لوبیا سبزه کش اومده گرد شده خخخخخ

دحتر کیسش گرده😁

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
عزیزم شما هنوز باردار نشدی یعنی مطمئنم نیستی که شدی یا نه چی رو من برات تشخیص بدم ولی الان‌میگم ممکن ...

آره گفتم شاید همینجوری هم جواب بده 🙈😄

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
احتمالش هست دختره و ماه دیگه اگه باردار بشی پسره

مرسی عزیزم 😙

جوش شیرین ندارم  😣😣😣😣😣 فک میکردم دارم ولی الان رفتم دیدم نچ نیست

فدا سرت هر وقت خریدی امتحان کن حتما هم بیا بگو اخه من انجام دادم کف کرد واسه خواهرم تغیری نکرد خواهر دختر داره