2777
2789
هیچی معلوم نیست اندازه لوبیاس🤣🤣🤣ولی تقویم چینی بزنم برات؟؟؟

اون ک نمیدونم بچم تو ۲۰ سالگی لقاح شده یا ۲۱

اخه پری اخرم ۲۴ تیره

من از ۴ مرداد اقدام داشتم

بعد ۱۰ مرداد تولدم بوده

متولد ۷۸ هستم 

بزن بینم چیه

هم ۲۰ هم ۲۱

فک کنم تو ۲۰ تشکیل شده

افرین دوست خوبم😗💋

انگاری پسره چون کیسش لوبیا شکله

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه گلم

یه تکه کلم بنفش رو بزار تو اب تا جوش بیاد بعد که اب بنفش شد از صافی رد کن بزار خنک بشه بعد تو یه لیوان شفاف ادرارت رو با اب کلم قاطی کن باید به مقدار مساوی باشه 

اگه صورتی شد پسر 

بعد درسته؟ اگ رنگش تغیر نکرد چی؟ چجوری بشه دختره 

اگه بنفش باشه دختره

اره برا اطرافیان ما که درست در اومده

بعد اگه جوش شیرین داری همی الان برو یه قاشق جوش شیرین تو لیوان بریز ادرارتم روش بریز اگه کف کنه پسره اگه تغییر نکرد دختر

بلد نیستم ازش خوشم نمیاد 😂 چجوریه

یه سوزن رو نخ کن تقریبا ۱۵ سانت

روی نبض دست چپت با ۱ یا ۲ سانت فاصله ثابت نگهدار

اگه در راستای اشت و آرنجت حرکت کرد پسر ، ولی موازی با مچ دستت رفت دختر.

بین هر حرکت هم چرخش میره و حرکت بعدی جنسیت بچه بعدی رو میگه 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
عزیزم تقویم‌چینی میگه بچت پسره  از اردیبهشت تا شهریور فرصت پسر دار شدنت بود  من که بهش ا ...

عزیزم میشه واسه منم بگیری 🙂 😁

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖