من خود مردگان متحرکو دیدم اینی که تو میگی رو دو قسمتشو دیدم از فیلم ترسناک خوشم میاد ولی بیشتر چندشه تا ترسناک
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
آره دیدم. البته این اسپین آف یه سریال دیگه ست. اسپین آف واکینگ دده. یعنی اول باید اون رو ببینی بعد بری سراغ ترس از مردگان. وسطای واکینگ دد باید بپری ترس از مردگان رو ببینی
همش تیکه تیکه شدن داره. هیجانش هم زیاده. جاهایی هست که با شخصیت های فیلم داری زندگی میکنی بعدش یهویی همونا میمیرن. کلا با روح و روان آدم خیلی بازی میکنه.
آره فیلمای خارجی اینجورین الان فیلم صدنفر رو دارم نگاه میکنم الکی الکی فین رو کشتن شنیدم لکسا میگیره ...
لکسا خیلی چندشه کهَ ! ولی من سر مردن فین گریه کردم 😢
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️