2777
2789

زامبي ديدن ترسناكه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خود مردگان متحرکو دیدم اینی که تو میگی رو دو قسمتشو دیدم از فیلم ترسناک خوشم میاد ولی بیشتر چندشه تا ترسناک

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

نه بابا. ترسناک نیس  فقط من. بعدش هی خواب میدیذم دارم. مرده هارو.  با تفنکگ میکشم.  میزدم تو سرشون متلاشی میشدن 😂

روز۹-۹-۹۹     جنسا گرونتر میشه .       من مبصر سایتم  خطکش چوبی هم دارم حواستون باشه ..
دیدید شما

بله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فیلم خیلییی ترسناکی نیس

اوایلش یکم چرته ولی رفته رفته بهتر میشه داستانش 

هیجانی هم هست 

بهتره مردگان متحرک رو هم ببینی اگ حوصلت میکشه چون زیاده

ترس از مردگان رو هم ببین 

اسپین اف جدیدش قراره بیاد اونم ببین😂🤣

همش تیکه تیکه شدن داره. هیجانش هم زیاده. جاهایی هست که با شخصیت های فیلم داری زندگی میکنی بعدش یهویی ...

آره فیلمای خارجی اینجورین الان فیلم صدنفر رو دارم نگاه میکنم الکی الکی فین رو کشتن شنیدم لکسا میگیره و... . ار این لحاظ خیلی بده

آره فیلمای خارجی اینجورین الان فیلم صدنفر رو دارم نگاه میکنم الکی الکی فین رو کشتن شنیدم لکسا میگیره ...

دقیقا. دیگه واسه اینجور فیلما آدم باید آمادگی همه جور سرانجامی رو داشته باشه خخخ

Shadow
آره فیلمای خارجی اینجورین الان فیلم صدنفر رو دارم نگاه میکنم الکی الکی فین رو کشتن شنیدم لکسا میگیره ...

لکسا خیلی چندشه کهَ  ! ولی من سر مردن فین گریه کردم 😢

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️