2777
2789
عنوان

متوترکسات

10559 بازدید | 99 پست

شلام بچه ها من بارداری هارج رحمی راحم و گفتن قراره متوترکسات تزریق کنن(دارو شیمی درمانی)

میخوام کسی تجربه داشت بگه..

معلومم نیست بعدش عمل لازم باشه یا نه😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من زدم یه امپول میزنن .فک کنم باید تحت نظرباشی.تا هردقیقه چک کنن ازمایش خون بدی ببین بتا میاد پ ...

بعدش بارداری موفق داشتید؟

ببخشید هی سوال میپرسم

کلییی میترسم

چون یک‌سقطم‌تو ۱۱ هفتگی داشتم

من دوهفته بود فک کنم.از درد شدید شکم یک طرفه و لگن درد طوری بود که نمیتونستم بشینم یا دسشویی برم.رفتم بیمارستان گفتن سونو شکم کن بعد گفت احتمال خارج رحمی برو جراحی کن.من رفتم بیمازستان بستری شدم ولی گفتم حراحی نمیکنم میترسم.بعد گفتن با دارو دفع میشه.اگ ج نداد جراحی میشه.خلاصه ۳روز موندم بعدش پریود شدم دفع شد

من دوهفته بود فک کنم.از درد شدید شکم یک طرفه و لگن درد طوری بود که نمیتونستم بشینم یا دسشویی برم.رفت ...

اهان درد اینا نکشیدید؟

بله به منم گفتن ..

عجب مصیبتیه

باردار شدید بعدش؟