2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری

173 بازدید | 7 پست

از وقتی فهمیدم باردارم اصلا حالت تهوع نداشتم تا الان ک ۹ هفتمه فقط خوابم زیاد شده و زود گرسنم میشه علایم دیگه ای ندارم میترسم مشکلی باشه همش میترسم قلب جنینم وایسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد از ظهری حالم خرابتر میشه.بشدت تشنم میشه هندونه وخربزه دوسدارم.معده م هم خیلی اذیت می‌کنه نفخ ...

منم نفخ دارم  و تکرر ادرار همش ولی حالت تهوع ندارم دیگه اوایل تا سه ماه اینجوریه یواش یواش علایم کمتر میشه ناراحت نباش 

خداروشکر حالت تهوع نداری عزیزم. من خیلییی شدید داشتم واقعا دردناکه هنوز یادم‌ میاد تنم میلرزه. احساس خستگی و خواب زیاد و گرسنگی هم واملا طبیعیه اصلا نگران نباش احساساتت طبیعیه که فکر میکنه نکنه خدایی نکرده بچم دچار مشکل شده ، همه همینجورین انشاالله خیلی زود به سلامت نی نیت میاد بغلت