2777
2789
عنوان

نامزدم

331 بازدید | 29 پست

بچه ها چیکار کنم

نامزدم اصلا واسم وقت نمیزاره اون تو یه شهر دیگس منم یجا دیگه ماشین داره و من همش میگم بخاطر خستگی که داره هی نگم بیاد دیدنم چون راه طولانیه یک ساعته

کارشم سخته و خیلی درکش میکنم

ولی اون امروز حتی یک بارم زنگ نزده و پیام نداده و فهمیدم مرخصی گرفته رفته اینور اونور

دلم شکست واقعا خیلی ناراحتم

الانم زنگ زد دوباره قطع کرد گفت یکی امده پیشم 

منم گفتم تو واسه من وقت نداری کلا بهتره هر وقت خواستی سراغمو بگیری 

بعد کلی پیام داد و قربون صدقم رفت ولی من جواب ندادم

چون واقن سخته تحمل ببینی کسی ک نزدیک‌ترین‌ کسته انقدر بی تفاوت باهات رفتار کنه اون هیچ‌وقت نتونسته واسم وقت بزاره 

چجوری رفتار کنم‌ک از‌کاری ک میکنه یکم پشیمون‌ بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین غر بزنی ک چرا نیستی فلان موقع زنگ نزدی بدتر ازت دور میشه توام خودتو سرگرم کن رمان بخون کارای خونه انجام بده ورزش کن ب خودت برس ک بهش فکر نکنی سعی نکن همیشه گوشی ب دست منتظر اون باشی بزار فک کنه سرت شلوغه دلتنگت بشه نمیگم توام بیخیال باش ولی کمتر از اون زنگ بزن

عادت میکنی. گلم اولاش حساسی. نمیدونم چقدر بی تفاوتی منظورت. ولی آزادی مردم نگیر. اون هنوز ذهنش به فضای مجردی عادت داره. به نظر من اگه مطمعنی دوست داره سخت نگیر. کم کم وقت گذاشتن اون بیشتر وگیر دادن تو کمتر میشه

نگران نباش گلم میگذره منم نامزدی شوهرم تقریبا دوسه ماه پیش اینطور بود تا عروسی کردیم الان با زور میره خونه داداشاش

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده