2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
اره خودش ک خیلی میگه

کارش ازاده؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش پشت گوشی منتظر پیام اونم

خب ببین اینجوری نباش فقط تو اذیت میشی چون اون سرکاره و مشغول و دستش بنده وتو انقد پای گوشی منتظری ک اگه بهت پیام نده یا زنگ بعدا سرش غر میزنی و میشه دعوا تنها راهش بیخیال بودنه اینجوری خودت عذاب نمیکشی توام سرگرم کن خودتو برو تو نت سرچ کن اهنگ بگیر فیلم بگیر ببین رمان بخون کتاب بخون راجب مسائل زناشویی اگاهی کسب کن ورزش کن غذا های جدید یاد بگیر و خیلی چیزای دیگه 

خب ببین اینجوری نباش فقط تو اذیت میشی چون اون سرکاره و مشغول و دستش بنده وتو انقد پای گوشی منتظری ک ...

میکنم بخدا ولی اونم یه چند دقیقه ای یه وقتی باید برام بزاره

میکنم بخدا ولی اونم یه چند دقیقه ای یه وقتی باید برام بزاره

حق داری ببین مردا بلد نیستن زنارو شاید بلد نیست بهش بگو دلتنگت میشم تو طول روز غیر مستقیم بهش بگو و اینکه چنباری سرکار بهش زنگ بزن ولی ن همیشه ک اونم یاد بگیره

کل حرفامون در روز میشه ۲۰ دقیقه

بازم خوبه ولی کل روزو شب کمه خب اومد خونه بهش بگو استراحت کردیم میشه بیشتر بحرفیم و اینا براش عکسای قشنگ بگیر از خودت کلیپ و این چیزا جذبش کن سمت خودت خیلی کارا هس یا اگه خیلی حوصلت سر میره کلاسی ک دوس داری ثبت نام کن

ن دو جلسه حرف زدیم بعد عقد کردیم

اينطورى خيلى بده☹️ببين عزيزم به هر حال الان نامزديد،اين دوره هم براى اينكه همديگرو بيشتر بشناسيد،حالا يه عده بدون عقد محضرى نامزد ميشن.يه عده عقد ميكنن

اگه با هم يك ساعت اختلاف مكانى داريد كه اصلااااا زياد نيست،الان من بخوام از اين ور شهر به اونور شهر برم،با اين ترافيك و ... يه ساعت طول ميكشه واقعا  يه ساعت چيزى نيست

شما سعى كن نه افراط كنى نه تفريط،طورى نباشه كه نامزدت فكر كنه تحت هر شرايطى باهاش كنار مياى،همون طور كه شما وظيفه دارى تو رابطتتون يه كارايى رو انجام بدى،ايشونم وظيفشه تحت هر شرايطى وظايفشو انجام بده،حالا اگه شرايطشو نداره ميشه مشكل خودش ازدواج نميكرد...

شما يه ذره تو رفتارت تجديد نظر كن،انتظارتتو بهش حتما بگو

اينطورى خيلى بده☹️ببين عزيزم به هر حال الان نامزديد،اين دوره هم براى اينكه همديگرو بيشتر بشناسيد،حال ...

انقدر خواسته هامو نگفتم ک ریختم تو خودم یجورایی دلم خیلی پره فوری اشکم درمیاد