2777
2789
عنوان

دلم برای دخترم تنگ شده😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4693 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیقا با فکر کردن به همین‌موضوع و از محرم بی تاب تر شدم😭همش روضه های حضرت علی اصغرو میدارن یا ...

مادر بودن سختترین حس دنیاس هممون مادریم حال دلتو درک میکنیم ولی کاری ازدستمون برنمیاد جزاینکه هم دردت بشیم میدونیه چیه به این فکرکن اون جاش راحته اون بهشت ازآن خودش کرد الان بافرشته هاس 

عزیزم کنار مزارش باغچه زدم و دو تا درخت دارو کلی گل هرروز اونجا میرم اصلا دردی ندارم انگار بمن میگه ...

دختر  دایی من  یه  بچه  دو  ساله و  یه  بچه  سه سالشو  از دست  داد بدلایل  مشکلات  کلیوی و  ژنتیکی حال و  روزش  اینقدر  داعون بود که  خونشو  روبروی قبرستان  گرفت  هر روز میرفت  درختارو  بغل  میکرد ولی  این  درد  تا  یه زمانی  سرش بازه  مطمین  باش الان  بهترین  جای بهشت و از اینکه  تو  اینطور  پریشونی  خیلی  ناراحت  هیچ جمله ای نمیتونه  غمتو تسکین  بده  فقط زمان میتونه کمکت کنه 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
حق داری مادری خدا بهت صبر بده پاشو دربیا بیرون اصلا برو بیرون شهر انقد جیغ بزن و گریه کن تا تخلیه بش ...

ممنون عزیزم چشم😭😢الهی بگردم براش کی میشه ببینمش😭

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
عزیزم کنار مزارش باغچه زدم و دو تا درخت دارو کلی گل هرروز اونجا میرم اصلا دردی ندارم انگار بمن میگه ...

مو به تنم سیخ شد اون حسی که بهت میگه برو درسته مادر نباید زیاد به خاک فرزندش بره

شاید بیرحمانه باشه ولی کمتر برو

خودتو قانع کن به رضای خدا راضی باش این سوگ ممکنه یک سال طول بکشه طبیعیه فرزند از دست دادی خدا بهت صبر بده منو تو غم خودت شریک بدون اشکام داره میاد و برات‌مینویسم

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤
دختر  دایی من  یه  بچه  دو  ساله و  یه  بچه  سه سالشو   ...

وااای خداااا حسشو میفهمم 

دقیقا دوسدارم خونم روبرو مزار باشه هرروز اونجام😭😢دلم میخاد کنار مزارش بخابم

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
مادر بودن سختترین حس دنیاس هممون مادریم حال دلتو درک میکنیم ولی کاری ازدستمون برنمیاد جزاینکه هم درد ...

وقتی ب درداش فکر میکنم

میدونم بعد دوماه جنگیدن راحت شد از ای سی یو ولی  خب خیلی دلم براش تنگ میشه 

جای دخترک معصومت خوبه. توی آرامش ابدی هست. همه ما فانی هستیم عزیزم، دیر یا زود میریم. خدا نخواست فرشته کوچولوت زیاد درد و سختی بکشه. 

توکل کن ب خدا، خودش گفته بعد هر سختی، آرامشی هست، انشالله ک خودش بهترین هارو برات رقم میزنه 

مو به تنم سیخ شد اون حسی که بهت میگه برو درسته مادر نباید زیاد به خاک فرزندش بره شاید بیرحمانه باشه ...

ممنون عزیزم

جای دخترک معصومت خوبه. توی آرامش ابدی هست. همه ما فانی هستیم عزیزم، دیر یا زود میریم. خدا نخواست فر ...

ممنون گلم 😔😭

وااای خداااا حسشو میفهمم  دقیقا دوسدارم خونم روبرو مزار باشه هرروز اونجام😭😢دلم میخاد کنار مز ...

از  خدا میخوام  بهت  صبر و  ارامش  بده  عزیز دلم  داغ بسیار  بزرگ و  خارج از وصفیه  

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
ممنون عزیزم چشم😭😢الهی بگردم براش کی میشه ببینمش😭

میبینیش ولی فعلا باید زندگی کنی بچه های دیگه ای به دنیا بیاری هر کدوم‌ما تو این عالم هستی یه رسالتی داریم نکنه داغ نازنینت از تو آدمی بسازه که بیخیال یه عالمه کاری داری بشی

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤

امشب اونقد حالم بود خدا منو ببخشه یه دختر بچه دیدم بغل مامانش اونقد زار زار گریه کردم خانومه ترسید😭😭😭😭😭😭