2777
2789
عنوان

دلم برای دخترم تنگ شده😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4693 بازدید | 71 پست
میبینیش ولی فعلا باید زندگی کنی بچه های دیگه ای به دنیا بیاری هر کدوم‌ما تو این عالم هستی یه رسالتی ...

آه ازین دنیا که دخترم فقط عذابشو دید😭😢

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از  خدا میخوام  بهت  صبر و  ارامش  بده  عزیز دلم  داغ بسیار  ...

😭😭😭😢همه ی امیدم بود تو شهر غریب تنها همدمم بود😭😢

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
عزیزم... چرا طبیعی بود زایمانت

اره عزیزم دخترم از ۶ماهگیش بستری شد البته بعد کلی تشخیص اشتباه مثل کرونا فهمیدن مشکل قلبیه عمل قلب باز شد و ۱۴روز بعد فوت کرد

اره عزیزم دخترم از ۶ماهگیش بستری شد البته بعد کلی تشخیص اشتباه مثل کرونا فهمیدن مشکل قلبیه عمل قلب ب ...

امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده عزیزم خیلی سخته 😢 

صلوات میفرستم 

زندگی کوتاه است به همدیگر خوبی کنیم 😊
امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده عزیزم خیلی سخته 😢  صلوات میفرستم

ممنونم😔

وقتی ب درداش فکر میکنم میدونم بعد دوماه جنگیدن راحت شد از ای سی یو ولی  خب خیلی دلم براش تنگ م ...

خداصبرت بده عزیزم علت مشکلش تو سونو معلوم نبود مگ

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
ممنونم😔

نمیدونم دیگه میای سایت یا نه،ولی از تهه قلبم برات صبر ارزو میکنم و اینکه خدا عوضشو تو دنیا و اخرت بت بده،دلمو اتیش زدی،انقدر اشک ریختم خدا صبرت بده

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!