2777
2789
عنوان

دلم برای دخترم تنگ شده😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4693 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه درخت بکار براش  هر وقت دلتنگ شدی برو  پیشش  

عزیزم کنار مزارش باغچه زدم و دو تا درخت دارو کلی گل هرروز اونجا میرم اصلا دردی ندارم انگار بمن میگه برو ازینجا ...سریع برمیگردم خونهو دلم تنگ میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
هفت ماه و نیم بود عمل قلب شد و ۱۴روز بعدش پرکشید امشب اصلا هیچ صبری ندارم دیگه نمیدونم چکار کنم

خدا بهت صبر بده برا آرامشت آیت الکرسی میخونم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم کنار مزارش باغچه زدم و دو تا درخت دارو کلی گل هرروز اونجا میرم اصلا دردی ندارم انگار بمن میگه ...

🥺

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
عمل قلب باز شد😭

وای خدا بمیرم برات

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
نماز بخون قران بخون ب مصیبت های امام حسین فکر کن 

عزیزم دقیقا با فکر کردن به همین‌موضوع و از محرم بی تاب تر شدم😭همش روضه های حضرت علی اصغرو میدارن یاد تشنگی دخترم میفتم یاد اون دوماهی که تو ای سی یو بود یا عمل قلبش و و و

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
امشب اصلا صبر ندارم😭

حق داری مادری خدا بهت صبر بده پاشو دربیا بیرون اصلا برو بیرون شهر انقد جیغ بزن و گریه کن تا تخلیه بشی

فرشته ات به جایی رفته که بهش تعلق داشته شمام باید زندگی کنی مواظب سلامتیت باشی عزیزم

میگن بچه هایی که تو طفولیت آسمونی میشن مستقیم بهشتی ان ولی اونا جلو در بهشت وایمیسن و میگن بخدا تا مادرم زودتر از من به بهشت وارد نشه پامو نمیزارم داخل

شاید این رنج از تو یه آدم دیگه بسازه آدمی که رسالت اش رو تو آدنیت به نحو احسن به جا بیاره 

همین الان دو رکعت نماز بخون و به خدا بگو که راضی به رضای خودش هستی 

کاربری های ترکیده شامل:برکه ۶۵. ننا. دریااااااا لازم ب ذکر است کاربری ها بابت بحث های سیاسی ترکیده والا یه کلمه گفتیم رفتیم رو هوا شما نکنید حیف کاربریتون❤