بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیام نور نیستم ولی همینجور که دوستان گفتن حسابداری خوبه درساشم سنگین نیست
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
پیام نور نیستم ولی همینجور که دوستان گفتن حسابداری خوبه درساشم سنگین نیست
من و آبجیم حسابداری خوندیم کاش نمیخوندیم، نه کار داره نه حقوق نه آینده، توی جامعه با منشی ساده براشون فرق نداره همون بهتر که دیپلم باشی، من اگر برگردم عقب، دوسال هم سختی بکشم باز میخوام واسه پرستاری، حیف که دیر فهمیدم
من و آبجیم حسابداری خوندیم کاش نمیخوندیم، نه کار داره نه حقوق نه آینده، توی جامعه با منشی ساده براشو ...
پرستاری سخته اوردنش
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
هرچقدر سخت باشه، بمون و تلاش کن تا قبول بشی، یا برگ آزاد برونش، ولی اگر بخوای بری پیام نور به امید شغل و درآمد حماقته، اینجوری بری آرایشگری درآمد داره در کنارش بعد یه لیسانسی هم میگیری، شنیدم مامایی آزاد بدون کنکور برو آون
هرچقدر سخت باشه، بمون و تلاش کن تا قبول بشی، یا برگ آزاد برونش، ولی اگر بخوای بری پیام نور به امید ش ...
من اصلا ریاضیم
چی بگم، پس برو همون حسابداری، ولی در کنارش آرایشگری برو که یکدفعه ناامید نشی
مهندسیم 😂😂