2777
2789
عنوان

خانماي باتجربه درموردپريود

85 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من 6روزقبل ازمحرم پاک شدم وهنوزمريض نشدم بنظرتون ديرکردم اخه يه10روزبعدازپاکيم بعدازنزديکي همون لحظ مث اينک مريض بشم خون ديدم امادرحدلک بودتادوسه روزبعدخوب شدم بنظرتون چيزي هست ک نگران کننده باشه ديرنکردم برامريضي توروخداجواب بده هرک ميدون؟؟

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
مریضی منظورت پریوده؟ شما مشهدی هستی دوستم ؟

بلع يعني پريود ديگ

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميترسم نکن باردارم بنظرتون ديرشده واس پريود يان هنوز

عزیزم یکم اطلاعت بیشتر بده

اولا شما پریودیت منظم هست یا نه؟

دوره هر پریودیت چندروزه؟

کیست یا سابقه عفونت داری؟

تازگی حرص و جوش نخوردی یا دعوا نکردی ؟

همه اینا تاثیر داره

اگه شما پریودیت منظم باشه و هیچ اتفاق غیر عادی نیوفتاده باشه و طولانی ترین چرخه پریودی که 30 روزه هست برات درنظر بگیریم

و پریودیت 6روز باشه 

شما تو 16 روز دوره رابطه داشتی که نزدیک روز تخمک گذاری بوده و الان 35 روز دورت طول کشیده 

باید بی بی چک بزنی ممکنه باردار باشی

اگه خیلی میخوای مطمن بشی برو دکتر بگو برات تیتر بتا بنویسه اگه سن جنین کم هم باشه مشخص میشه

اگه باردار بودی و بچه خواستی نگه داری مبارکت باشه اگه نخواستی نگه داری به من دایرکت بده بهت بگم

عزیزم یکم اطلاعت بیشتر بده اولا شما پریودیت منظم هست یا نه؟ دوره هر پریودیت چندروزه؟ کیست یا ساب ...

مطمئ هستم ک باردارنيستم اگ احتمالابودم چ اخ بچم کوچيک😭😭نميخام..ويسوال ديگ من بعدازپاک شدنم10روزبعدش رابط داشتيم البت باکا..واينک همون لحظ حس کردم خون اومدبعدازپاک کردن و3روز درحدلکه انکارپريودشدم بازامکانش هس ک براخشکي واژن اينجوري شده باش و اينک پاهام ضعف ميره گاهي کمردرددارم امانميشم

مطمئ هستم ک باردارنيستم اگ احتمالابودم چ اخ بچم کوچيک😭😭نميخام..ويسوال ديگ من بعدازپاک شدنم10روزبعد ...

تاریخ انقضابسته کاندوم نگاه کن ببین نگذشته باشه 

اگه دفعه اول هست اینجوری میشی مهم نیست احتمالا یه زخم کوچیک شده انتی بیوتیک بخور عفونت نکنی

اما اگه چند دفعه هست اینجوری میشی ممکن جریان زخم عمیق باشه