2777
2789
عنوان

مشکل پسر۹ساله ام با برادر شوهرم

4146 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،برادربزرگ همسرمن متخصص کودکان هستن وپسرمن از وقتی که به دنیا اومده تحت نظر عموش بوده وعموش تا جایی که می تونسته هوای پسرم رو داشته وهمیشه نسبت به پسرم مهربون بوده ومثل بچه خودش باهاش رفتار می کنه ولی پسرمن با وجود مهربونی برادرهمسرم وجاری به دلیل اینکه بعضی مواقع وقتی که مریض شده از عموش آمپول خورده یه جورایی از عموش می ترسه وخیلی خشک باهاش رفتار میکنه مثلا روز هایی که قراره بریم خونه عموش پسرم کاملا مضطرب هست وساکت،ورسما عزای عمومی اعلام میکنه!!!! این مسئله واقعا من وهمسرم رو ناراحت میکنه چون هدف از مهمانی اینکه به بچه ها خوش بگذره ولی انگار پسرمن زیاد بهش خوش نمی گذره با اینکه زن عموش وعموش وحتی بچه هاشون از جون ودل براش مایه می ذارن،می خواستم اگر تجربه مشابهی دارید من رو راهنمایی بکنید

بگو بیا بریم اندفعه  ما عمو رو امپول بزنیم 😅

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂منم پدر بزرگم پزشک بود همیشه برام امپول میزد.. من اصلا نمیذاشتم جای دیگه برام امپول بزنن.. الان فوت شده .. من عاشقش بودم . عزیزم با پسرت صحبت کن توضیح بده که عموش خیلی دوسش داره ولی تحت فشار نذارش ، اگر هم میتونی یک پزشک دیگه برای پسرت انتخاب کن یا لااقل امپولاشو جای دیگه بزن 

بگو بیا بریم اندفعه  ما عمو رو امپول بزنیم 😅

قبل از اینکه خودش آمپول بخوره بنده خدا عمو به پسر بزرگ خودش که ۲۴ساله هست آمپول تقویتی می زنه بلکه پسرم بدون گریه راضی بشه

قبل از اینکه خودش آمپول بخوره بنده خدا عمو به پسر بزرگ خودش که ۲۴ساله هست آمپول تقویتی می زنه بلکه پ ...

چه عموی مهربونی چه پسرعموی خوبی 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
قبل از اینکه خودش آمپول بخوره بنده خدا عمو به پسر بزرگ خودش که ۲۴ساله هست آمپول تقویتی می زنه بلکه پ ...

بیچاره پسر عموش 😂😂😂امپولاش رو ببر جای دیگه بزن  خا

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘