2777
2789

امروز سونو واژینال دارم.میترسم.اگه تازگیا رفتید قیمتش چنده ازاد؟سونولوژیست مرده میخوام بمیرم ازخجالت.تاغروب اب میشم

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

چرا جایی نمیری که زن باشه؟؟؟

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی مال من زن بود.پارسال رفتم ۲۶۰ دادم.

من از ترس و خجالت میلرزیدم فقط😥

مال من ک اگ مرد بود نمیرفتم😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
واییی مال من زن بود.پارسال رفتم ۲۶۰ دادم. من از ترس و خجالت میلرزیدم فقط😥 مال من ک اگ مرد بود نمی ...

ازاد دادی که ۲۶۰شد؟همون ترانس واژینال دیگه؟

عزیزم نترس اتفاقا مرد باشه بهتره،چون لخت میشی یه ملحفه میکشی رو پات اون هیچ جای تورو نمیبینه بعد از زیر دستگاهو وارد بدنت میکنه خودتو شل کن و نفس عمیق بکش اصلا متوجه نمیشی وقتی دستگاه وارد بدنت شد خودتو سفت نکن و ریلکس باش،هیچ دردی نداره،در ضمن اگه خانوم باشه اون ملحفه هم دیگه رو بدنت نیست ولی اقا باشه حتما بدنتو میپوشونه ممکنه دستگاهو بده دستت خودت تنظیم کنی که هیچ کاری نداره،بزارش ورودی واژنت

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
من همیسه میرم اما خوددکترم دستگاه سونوداره70تومن باویزیت وسونو

چجوریه مثل معاینه س؟دارم میمیرم بخدا.شما برا سایز فولی رفتین؟

دکتر مرد نگاه نمیکنه اصلا.جایی که رفتم دکترم خیلی محترم بود از اتاق رفت بیرون و به منشی گفت دستگاه را بذاره البته اول ملحفه انداخت رو پام دوباره دکتر اوند سونو کرد و رفت بیرون تا منشی دستگاهو بیاره بیرون حتی به من نگاه نکرد که خجالت بکشم چون خیلی تحت استرس بودم از تجربه ی قبلی با یع دکتر بیادب و بیشعور...

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

ازاد صد تومن.میپرسیدی ببینی زن ندارن؟

مرکز نزدیک خونه ما دو روز تو هفته دکترش زنه

بستگی به مرکز هم داره ها.یه جا من میرفتم دستیار داشت میخوابیدی پارچه مینداخت رو پات دکتر فقط دستگاهو میزاشت از زیر پارچه .با اینکه خانوم بود دکتره

یه جا دیگه هم راحت میگفت شلوارتو دربیار.حجابی در کار نبود.

یه جا دیگم شلوار میدادن وسط پاش سوراخ بود.دکتر بدون اینکه نگاه کنه انجام میداد

باید میپرسیدی ببینی چجوریه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ازاد دادی که ۲۶۰شد؟همون ترانس واژینال دیگه؟

گفت ازاد حساب میشه البته من بهمن سال قبل از کرونا دادم.باردار بودم اما خونریزی داشتم میخواستن ببینن بچه ای هست یا نه.که نبود و همون لحظه رو تخت دفع شد

از درد داشتم میمردم فقط

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون