2777
2789
عنوان

دل درد بچه دو ساله

102 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یه سوال

پسر من الان تقریبا دوسالشه ولی از اول تا همین الانم اصلا شبا خوب نمیخوابه همش بیدار میشه گریه میکنه دوباره باید بخوابونمش واقعا خسته شدم دیگه فقط کافیه یه شب میوه بیشتر بخوره یا یه غذایی بخوره که اذیتش کنه دیگه تا صبح باید بدبختی بکشم کسی هست بچش با این سن اینطوری باشه . شربتی میشناسید واسه دل درد ؟ این که دیگه بچه نیست گریپ میکسچر و پدی لاکت و این چیزا رو این بچه هیچ تاثیری نداره دیگه یه چیز قوی میشناسید معرفی کنید

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایددرفلاکسیه

نه رفلاکس نداره از اول کولیک داشت حتی روز هم گریه میکرد بزرگتر که شد کولیکش برطرف شد ولی باز شبا بد میخوابه مطمئنم ـاز دل درده

کمی پونه نبات بزار دم بکشه بهش بده.اروم‌میکنه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
کمی پونه نبات بزار دم بکشه بهش بده.اروم‌میکنه

اینقدر از این چیزای گیاهی بهش دادم هیچ فایده ای نداره بجه من از همون اول هم هرچی چیز گیاهی بهش دادم بی تاثیر بود😓