2777
2789
عنوان

بنظرتون متوجه میشن

104 بازدید | 16 پست

من اگه با قرص ارامبخش قوی خودکشی کنم وبیهوش بشم دکترا میفهمن بیهوشیم یا ایست قلبی ام بخاطر مصرف قرص بوده؟؟

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متوجه میشن 

دنبال روش خودکشی نباش دنبال حل کردن مشکلت باش

چیه مشکلت که به این چیزا فکر میکنی ؟

با ی روانشناس صحبت کن کمک بگیر 

حیفه زندگیت

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
بله متوجه میشن  دنبال روش خودکشی نباش دنبال حل کردن مشکلت باش چیه مشکلت که به این چیزا فکر می ...

درست شدنی نیست

حامی ندارم که این زندگی رو درست کنه 

خودم مشکل روحی دارم کسی هم‌ندارم که بفکرم باشه 

احساس بی ارزشی میکنم 

احساس میکنم دیگران با وجود من ارامش ندارن

قدرت طلاق گرفتن رو ندارم 

قدرت ادامه زندگی رو هم ندارم

باخودکشی اون دنیام چیزی از سختیا کم نمیشه ب ارمش نمیرسی.توقیامت انقد سرپا باید بایسی تا موقع مرگت

پس خدا چرا هم این دنیا رو برام جهنم کرده هم اون دنیا 

خدا که میدونست ما کم تحملیم حدقل بهمون قدرت قوی بودن میداد

درست شدنی نیست حامی ندارم که این زندگی رو درست کنه  خودم مشکل روحی دارم کسی هم‌ندارم که بفکرم ...

خودت به فکر خودت باش 

تلفن بزن اورژانس اجتماعی تلفن بزن مشاورین آنلاین باهاشون صحبت کن همه حس و حالتو بگو 

این فکرارو دور کن این احساسارو دور کن تو برا منی که اصلا نمیشناسمت اهمیت داری و به فکرتم که الان دارم جوابتو میدم چه برسه نزدیکانت

همه چی میلنگه از بالا تا پایین مملکتو فرهنگمون میلنگه حق داری از همه چی بریده باشی اما بریدن راه حل نیست ک

پس خدا چرا هم این دنیا رو برام جهنم کرده هم اون دنیا  خدا که میدونست ما کم تحملیم حدقل بهمون ق ...

بخوای قوی بشی قوی میشی 

بخواه فقط

این فکرارو بریز دور

پس خدا چرا هم این دنیا رو برام جهنم کرده هم اون دنیا  خدا که میدونست ما کم تحملیم حدقل بهمون ق ...

خدا خودش گفته شمارو تورنج وسختی افریدیم..دوبارم توقران گفته ینی تاکید کرده که فان مع العسریسرا حتما حتما بعد هرسختی آسونیه.خدا باصابرین توبخاطر خدا صبرکن بسپار بخدا راضی باش خدا پاداششومیده.

خودت به فکر خودت باش  تلفن بزن اورژانس اجتماعی تلفن بزن مشاورین آنلاین باهاشون صحبت کن همه حس ...

یا من بمیرم یا شوهرم 

اینقدر مرگ شوهرم از خدا خواستم شوهری که یه ذره احترام به من نمیزاره 

اخلاق نداره 

مرتب در حال کتک زدنه حتی شوخی اش هم کتکه 

خدا نمیخواداون بمیره پس بهتره من بمیرم

یا من بمیرم یا شوهرم  اینقدر مرگ شوهرم از خدا خواستم شوهری که یه ذره احترام به من نمیزاره  ...

اگه کتکاش رو بدنت جا میذاره برو پزشکی قانونی نامه بگیر برا هرکبودیه کوچیکی برو تعداد نامه هاتم زیاد باشه خیلی بهت کمک میکنه لازم نیست حتما یبار بزنه جاییتو بشکونه تا نامه بدن بهت

نه خودتو بکش نه آرزوی مرگ اونو کن کم کم خودتو از این زندگی بکش بیرون

اگه کتکاش رو بدنت جا میذاره برو پزشکی قانونی نامه بگیر برا هرکبودیه کوچیکی برو تعداد نامه هاتم زیاد ...

قدرت جدا شدن ندارم 

از من یه فرد ضعیف وبی اراده ساخته